Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes nem helyesnek mondott 163 cm-es férfiként ilyen táborban részt vennem, ezáltal sikeresebb leszek a nőknél?
Fejlődik majd ezáltal a személyiségem olyan szintre, úgy hogy majd könnyebben fogok tudni hódítani
#10 de a #6-nak TELJESEN igaza van.
Ami itt megy az viccnek is szánalmas.
175 vagyok csak, mégsem volt probléma sem 160-185-ig a nőknek.
Mindössze annyit tettem, hogy kommunikáltam velük és normálisan viselkedtem. El kellene felejteni az itt terjesztett baromságokat a bunkóság a menőről és a társait.
A legvonzóbb tulajdonság férfiban és nőben is a jó kommunikáció, kellemes, érdekes társaság, hogy természetes módon tudjatok beszélgetni és jól érezzétek magatokat egymás társaságában. Ehhez nyilván valamennyi határozottság is kell és hogy pozitív legyél, jól érezd magad a bőrödben és ezt is kommunikáld kifelé nonverbálisan is.
Akik itt gyártják az agyfacsaró teóriáikat azoknak a töbsége MEG SEM PRÓBÁLTAK megszólítani egy lányt, csak it olvassák és citálják vissza a baromságot.
a pua dolog akkor hatásos ha már ismered és nem félsz a punitól az intimitástól.
szóval előbb el kellene járnod fél évig heti 2-3 alkalommal örömlányokhoz és utána jöhetne a pua.
#11: "175 vagyok csak, mégsem volt probléma sem 160-185-ig a nőknek."
Te komolyan ennyire hülye vagy? -_-
Hogy hasonlíthatod össze a 175 centidet a kérdező 163 centijével? Te simán átlagos magasságú vagy (ami mellesleg pont a lélektani határ). A kérdezőtől viszont rengeteg nő alapból magasabb és akkor még nem is jött szóba a magassarkú vagy a presztízs kérdéskör (az alacsony lányok is minimum átlagos pasira vágynak, mert nem akarják lejjebb adni, ami érthető, mert így is simán van "választék").
A kérdezőnek valami egészen egyedi és nagy volumenű dologgal kell kompenzálnia. A leghatékonyabb a komoly egzisztencia. Egy gazdag pasi mindig vonzó egy nő szemében (ne legyetek álszentek). A kérdező lehet nem fog rátalálni a rózsaszínködös szerelemre, de stabil anyagi lehetőségekkel lesz egy olyan kapcsolata, ahol egy alacsony nő simán kompromisszumot képes kötni. Ez persze önmagában nem lesz elég, mert személyiség terén is nagyot kell villantani. Légy nyitott, humoros, határozott és kommunikatív. Ezen személyiségjegyek általában összefonódnak a sikeres karrierrel, tehát a kettőt egyszerre kell fejlesztened.
Nem érdemes, a szükséges tudást össze lehet szedni külföldi anyagokból (nem pedig a tábort megszervező, önjelölt "kommunikációs szakembertől", aki hebeg-habog minden baromságot a videóiban és ezért jó sok pénzt elkér cserébe), utána pedig át kell ültetni a gyakorlatba. Ha ehhez kevés a motiváció, manapság könnyen találhatsz PUA-közösségben haverokat, akikkel elmentek bulizni és csajozni.
163 centivel tényleg sokkal nehezebb dolgod lesz, mint egy 190 centis srácnak, de nincs veszve semmi.
Kezdésnek pl. olvasd el ezt:
De ha már link jön akkor legalább magyarul emberek!
vagy magyar nyelvű nincs is,vagy mi a fa-sz?
Nincs jelenleg magyar nyelven értelmes és szabadon/ingyenesen elérhető anyag PUA témában.
Az angol nyelvtudás pedig szerintem manapság már alapműveltség (akit érdekel ez a témakör, főleg mielőbb tanuljon meg angolul) és nem is egy bonyolult nyelvezetű szövegről van szó.
"De ha már link jön akkor legalább magyarul emberek!
vagy magyar nyelvű nincs is,vagy mi a fa-sz?"
Ha a 21. században nehezedre esik egy kis fordítás, amikor minden ott van pár kattintásra, akkor mi lesz veled egy párkapcsolatban, amin folyamatosan dolgozni kell? :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!