Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Párkapcsolat úgy, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolat úgy, hogy az anyanyelvetek különbözik?

Figyelt kérdés

Angolul beszélgetünk, de ő nem annyira folyékonyan, én igazából elég jól tudok, csak mégis zavar, hogy nem olyan magvas a szókincsem, mint a magyarban. (Persze az javítható)

Mik a tapasztalataitok e téren?

2018. jún. 5. 22:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nalunk sosem volt gond, 8 eve angolul beszelunk a ferjemmel es a hazassagunk mukodik. Nem erzek kulonbseget igazan,olyan sincs nagyon h magyarul szeretnek mondani valami, 11 eve kulfoldon elek, ezt szoktam meg. Ha szeretsz Valaki akkor megtanulod a nyelvet anyanyelvi szinten.

Olyan volt mar h nem jutott eszembe valami angolul, pl: karnis es hasonlok de siman ki lehet fejezni mashogy is. Most portugalul tanulok, nyelveket tanulni jo:-)

2018. jún. 6. 09:36
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

A párom anyanyelve angol, én meg most szereztem meg a felsőfokot angolból. :) Nálunk így nincs gond, mélyebb dolgokról is tudunk beszélni. Esetleg 1-2 szó az, amit ki kell gugliznom.

Bíztasd arra, hogy foglalkozzon az angollal többet. Vagy tanuljon meg magyarul (Teach yourself Hungarian, pdf-ben megtalálod a neten, barátom is ebből tanulgat), vagy te az ő nyelvén.

2018. jún. 6. 09:57
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
A mi házasságunk gond nélkül működik, de mindketten anyanyelvi szinten beszélünk angolul is, így nincsenek kommunikációs gondok. Angol nyelvterületen élünk évek óta, itt is ismerkedtünk meg. Az ő anyanyelvét nagyjából megértem, mert beszélek egy nagyon hasonló nyelven, de maradtunk az angolnál. Minél többet használod a nyelvet, annál könnyebben fog menni, de ez rá is vonatkozik természetesen, húzzon bele, ha annyira nem megy jól.
2018. jún. 6. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!