Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szegény családból származok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szegény családból származok ezt mindig is szégyeltem nem is merek ez miat ismerkedni tudom hülyeség de mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés
2018. jún. 5. 22:19
 1/9 anonim ***** válasza:
12%
Engem nem erdekel ki milyen csaladbol valo ,de azert apolt legyen ferfi vagy akar no . Noknek konnyebb , fefiaknak nehezebb foleg ha nem helyesebb fajta .
2018. jún. 5. 22:23
 2/9 anonim ***** válasza:
62%
Mennyire vagytok szegenyek? Arnyslnad?
2018. jún. 5. 22:26
 3/9 Diavolino44 ***** válasza:
21%

Ehhez atomfitikai diploma.

Vagy meggazdagodsz, vagy elfogadod ami van.

2018. jún. 5. 22:28
 4/9 anonim ***** válasza:
28%
En meg lebarnultam a napon fckk
2018. jún. 5. 22:35
 5/9 anonim ***** válasza:
62%

miért nem mersz a szegénységetek miatt ismerkedni?

konkrétan mitől szorongsz?

fiú vagy, vagy lány?

2018. jún. 6. 00:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Hany eves vagy? Ferfi vagy vagy nő? Mivel foglalkozol?
2018. jún. 6. 05:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Amúgy a szegènysèg àllapot, abból ki lehet törni. Mielőtt megkapnâm, hogy persze, tapasztalat. Igaz kellett hozza 12 ev kitarto munka, rengeteg tanulas es aldozat, de sikerult. Igy masoknak is sikerulhet. Kitartas kerdese. Tudom milyen szorongassal jar akar a parkapcsolat teren is. Ha szeretnel irhatsz privit is.
2018. jún. 6. 05:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Kamukerdes
2018. jún. 6. 05:48
 9/9 anonim ***** válasza:

Egyikünk se választhatja meg, hova születik, mákunk van, hogy nem eritreai szegény családba születtünk.

Az egy adottság, mit tudsz kihozni belőle - az vagy te.

2018. jún. 6. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.