Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha 25 éves korom után se...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 25 éves korom után se sikerült még nőként egy értelmes, tartós párkapcsolatot összehoznom, akkor érdemes még valaha családban gondolkodnom, vagy engedjem el az ilyen terveket?

Figyelt kérdés
2018. jún. 5. 21:27
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

27#-es vagyok. A nyers. :P

Semilyen teren nem valtozna a velemenyem pl rolad, ha lenne valami hiper szuper hobbid, vagy valami istencsaszar munkad...vagy epp youtube-on osztanad ezerhatszaznyolcvankettovel az oltozkodesi tanacsokat, mert te aztan hu, de betalaltal es te bizony koveted a divatot...es a tested is olyan, hogy az ahhhwww béjbeh! :D

Az oltozkodes, a kulso-a fizikai kulso, a munka, azon belul az elvegzendo munka, illetve kor, semmilyen teren nem befolyasolja az embert szamomra. Felsoroltad a folos dolgokat, amik feleslegesek az ember megiteleseben. Pl igy volt az, hogy az emlitesemben szereplo 140 kilos lannyal is szerettem volna talalkozni, erre szepen lepattintott. Vagy pl volt egy ismerosom akinek az ismerose blablabla egy kozmunkas lany volt, es nem vontam le elhamarkodott kovetkezteteseket, kivancsi voltam ki o, mi o. Igy megismertem. Es felredobtam az “eloiteletet”, a szokasos proli felfogast..”NEZZED MA, UTCASEPRO KI EZ URISTEEEN”.

Olyan nulla hullak az emberek neha.

Hmm...felesleges pazarolni itt a szot meg a betut, a vege ugyis az, hogy kigyot bekat dobunk egymasra, HOGY DE IGENIS A NOKKEL VAN A BAJ, HOGY DE IGENIS A FERFIAKKAL VAN A BAJ.

A tulagyalas lehet a baj. Marmint a problema gyokere. Hasonlo ahhoz a kerdeshez, hogy “szia, kozvelemeny kutatas, szerinted mi kell ahhoz, hogy ket ember gyereket vallaljon”? A szokasos valasz a penz szokott lenni. Elegge botrankoztato, de szerintem meg nem. En csak a sajat tapasztalatomat tudom leirni, apamat nem ismerem, anyam dolgozott mint a gep, elhalmozott rengeteg mindennel, kiveve szeretettel, azt se tudtam mi az, azt se tudtam, hogy kell, mint kell szeretni, nem kaptam kedves batorito szavakat, sem megertest, csak anyagiakkal valo kenyeztetest. 18 evesen talalkoztam a szeretettel, a szerelemmel, a bizalommal mindennel...es rament kb 8 evem, mig sikerult megertenem kb a nagyobb, fobb erzelmi kifejezeseket, megismerni, atelni, tudatositani megfogalmazni es felismerni, hogy most igy erzem magam, áhh...ismerem, tudom mi ez...ez a szeretet, ez pedig a szerelem, ez meg a csalodottsag, ez meg a felelem, ez a huseg, ez a bizalom, ez a “rabizom magam mert akarom” stb stb stb....szoval jah’ gyerekvallalashoz eloszor is biztos alapokon allo, megelt es tapasztalt erzelem kell, utana a megfelelo par, hogy ne legyen az, hogy par ev, vagy het utan, vagy a nagy kerdes “sokat szexeltunk eddig, de par honapja szultem es a parom mar nem kivan, szakitsak” stb hasonlo kerdes. Szoval legyen ket fel, akik eros betonon allnak es nem viszi el oket az elso erzelmileg katartikus szello.... Es itt jon a penz. Az anyagi hatter. Ha jol szamoltam ez a 3. szamomra legalabb. (Csak, hogy a fo kerdesre valaszoljak/valaszoltam eme iromanyomban).

2018. jún. 7. 01:07
 32/32 anonim ***** válasza:
Rokonunk 35 évesen találta meg az igazit, egy évre rá már házasok voltak, lett két gyerekük is, a harmadik már nem jött össze. Azóta is boldogok.
2019. júl. 17. 13:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!