Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha 25 éves korom után se...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 25 éves korom után se sikerült még nőként egy értelmes, tartós párkapcsolatot összehoznom, akkor érdemes még valaha családban gondolkodnom, vagy engedjem el az ilyen terveket?

Figyelt kérdés
2018. jún. 5. 21:27
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
51%

Társkeresőt, tindert stb próbáltad? Vagy ha olyan kérdést raksz ki, akkor itt GyK-n is rádmozdulnak :D

Amúgy meg ne panaszkodj, a jobbak 23 évet is lehúztak már kapcsolat nélkül 😉

23F

2018. jún. 5. 22:03
 12/32 anonim ***** válasza:
0%

Azért 25 feletti nőként nem olyan egyszerű. Közel a bűvös 30, a férfiak nagy része nem akar már 30-as növel kezdeni, ha megteheti huszonévesekkel. Nyilván lesznek próbálkozók, de sokkal kevesebben, és azok sem olyan jók.

Én a helyedben összekapnám magam.

2018. jún. 5. 22:12
 13/32 anonim ***** válasza:
Milyen ambícióid vannak és milyen ambíciókat vársz el az esetleges férfitól?
2018. jún. 5. 22:13
 14/32 anonim ***** válasza:
56%

Mi van a mai emberekkel? Mindenhol emberek (nők-férfiak egyaránt), mégis itt a GYK.-n olyan, mintha valami másik országban élnénk, ahol nem ismerik az emberi kapcsolatokat. Rengeteg lehetőség van: sportolás, tanulás, utazás, kirándulás, munkából-, segtségkérésből adódóan, hogy az emberek megismerkedhessenek egymással. Ha ennyire szeretnéd, akkor prübálkozni kell, és nem feladni az 1. nehézségnél, hanem továbbmenni.

Fura, hogy ezt írom, mert nekem sem megy az ismerkedés és társai témakör, de nem is ez az életem legfontosaab mozzanata.

2018. jún. 5. 22:14
 15/32 anonim ***** válasza:
91%

Semmiképp ne add fel! Legyél nyitott (nálam ez volt a baj, hogy túlságosan bezárkóztam, nagyon válogatós is voltam). Engem is frusztrált már, és én is elmúltam már 25, amikor találtam valakit, de találtam. Nyilván nem az első jöttment lesz az, ez csak úgy megy, ha ismerkedsz.

26N

2018. jún. 5. 22:22
 16/32 anonim ***** válasza:
55%

#14-es, pacsi :D

Tök ugyanezt látom én is. Idejönnek emberek és csak panaszkodnak. Amikor valaki segíteni próbál nekik, akkor is panaszkodnak tovább, flegmán reagálnak a segítő szándékú kérdésekre vagy tanácsokra.

És nekem is baromi nehéz az ismerkedés, meg a szociális kapcsolatok, de én próbálok fejlődni. A problémáimra meg megoldást találni. De itt olyan világvége hangulatú emberekkel lehet összefutni, hogy olyan érzést keltenek, mintha bűn lenne a pozitív hozzáállás

2018. jún. 5. 22:25
 17/32 A kérdező kommentje:

Eljárok sokféle helyre, igazából semmi haszna, ahogy a társkeresőknek se (igen, próbáltam). Próbáltam változtatni is magamon, a külsőmön (értsd: hogy jobban nézzek ki!), a hozzáállásomon is, annak is nulla eredménye van pártalálás szempontjából. És ez nem az utóbbi egy évben volt, hanem az utóbbi tizenév alatt, tehát szerintem nem lehet azt mondani, hogy az első nehézségnél feladtam. Viszont már belefáradtam, hogy fejre is állhatok, annak is annyi haszna van, mint bármilyen önfejlesztésnek vagy eljárkálásnak.

Az ambícióm annyi lenne, hogy legyen egy családom (gyerekkel, kutyával, stb.), egy férfitól meg azt az ambíciót várnám el, hogy ő is ezt tervezze, de úgy, hogy együtt is neveljük fel a gyerekeket, tehát nem hagyja rám, hogy a gyerekkel foglalkozni a nő dolga és nem is hagy ott időközben (lehet nem tűnik nagy és ritka dolognak, de sajnos úgy látom, hogy a valóságban ez már az).

2018. jún. 5. 22:47
 18/32 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
51%
Nekem 34 évesen nemhogy család, de még konstans barátnő sem hiányzik. Elképesztő mennyiségű egyéb dolog kötheti le az embert, nem is értem, hogy miért agyaltok a nap 24 órájában párkapcsolatokról.
2018. jún. 5. 22:48
 19/32 anonim ***** válasza:
De akkor neked nem is társ kell, csak egy adag hímivarsejt, meg segítség a gyerekneveléshez.
2018. jún. 5. 22:53
 20/32 A kérdező kommentje:
#19 Ez nem igaz. Attól, hogy nem írtam kisregényt a szerelemről meg az elvárásaimról/igényeimről, mikor az ambícióimat kérdezték, az nem azt jelenti, hogy nem szerető társat és családot szeretnék. Illetve szerintem (jobb esetben) azzal alapít családot az ember, aki iránt azért érez is valamit és akivel hosszútávra tervez, nem csak egy random emberrel az ellenkező nemből.
2018. jún. 5. 23:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!