Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha 25 éves korom után se...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 25 éves korom után se sikerült még nőként egy értelmes, tartós párkapcsolatot összehoznom, akkor érdemes még valaha családban gondolkodnom, vagy engedjem el az ilyen terveket?

Figyelt kérdés
2018. jún. 5. 21:27
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Pedig az egész kérdésből, leírásból a gyerekre hajazás tűnik ki legjobban. Ezt ne nagyon emlegesd majd a jelentkezőknek, mert még jobban elijeszted őket.
2018. jún. 5. 23:14
 22/32 anonim ***** válasza:
7%

Haha, 3. oldalt nyitjuk, de még mindig csak annyit tudunk rólad, hogy nincs párod és családot akarsz. Semmit nem árulsz el magadról, nem keresed a megoldást és nem is tünsz túl kedvesnek.

Én szinte semmit nem tudok rólad, de most ezek után már nem is akarnék ismerkedni veled

27f

2018. jún. 5. 23:23
 23/32 anonim ***** válasza:
59%
Nincs azzaél semmi baj, hogy gyereket akar. Tudjátok, az a normális, ha van 2-3 gyerek.
2018. jún. 6. 02:17
 24/32 anonim ***** válasza:
#23 Akiknél más értelme, s célja nincs a létnek....
2018. jún. 6. 02:23
 25/32 anonim ***** válasza:
Nekem itt valami sántít :D egy valag férfi sír itt h családott akar meg gyereket meg álom kapcsolatott mint a rajzfilmekben de a nők mind rosszak és csak azt akarják...erre most már egyre több nőt is látok itt ugyan azokkal a gondokkal...most akkor hol vannak a kis meg nem értett szüzek?? Mikor tálcán kínálják az aranytojást tojó tyúkot???Már bocs kedves kérdező nem a szó szoros értelemben...mondhattam volna azt is h gyöngyöt a disznóknak :D csak télleg nem értem h sír rí mindenki de mikor ott a lehetőség az nem kell... :S
2018. jún. 6. 09:18
 26/32 anonim ***** válasza:
Azé van ez kedves 25ös mer a kérdező egy válogatós pcsa
2018. jún. 6. 20:51
 27/32 anonim ***** válasza:
29%

26#

Itt lesz a baj. Rengeteg lannyal ismerketem errol az oldalrol. Tobb tucattal. Es mindrol kiderult, hogy vagy szellemileg eretlen egy parkapcsolatra, ami csak akkor derul ki, amikor parkapcsolatban van.

Vagy pedig valoban egy valogatos pina.

Es van egy harmadik fokategoria is ezen az oldalon levo noknel. A bizonyos “nekem szabadsag kell” idezem..”nekem fontos, hogy a kapcsolaton belul is szabad legyek, tudjak sok idot tolteni a barataimmal, a munkamra, a hobbimra stb-re”. Ezert fontos szamomra, hogy majd a leendo partnerem ezt toleralni tudja.” 22 eves vagy asszem’ 21 eves lanyrol volt szo. Akinek meg eleteben nem volt pasija. NEM TUDOM, TOROM A FEJEM, HOGY MIERT, CSODALKOZOM RAJTA...VAJON MIERT???!!!

Es van meg egy kategoria. A 140 kilos vagyok, de kapcsolatot akarok es egy fiunak sem kellek. VAJON MIERT?? Itt is keresem a valaszt. (Szarkazmus).

Ha valaki larkapcsolatot akar, az rengeteg lemondasrol es meg rengetegebb kompromisszumrol szol. Van mikor a kompromisszumot nem lehet hasznalni, mert ha valaki kapcsolatot akar, akkor szeresse a szerelmet es hanyagolja valamilyen modon a tobbi dolgot, foleg ilyen korban amikor mar a baratok kicsit hatterbe szorulhatnak a csaladalapitas vegett. Hisz ez egy nagyobb, felsobb, magasztosabb cel es egy barat a baratok....(hogy is folytassam) innen latszik, ki az aki haver es ki az aki barat, ha ezert lemorzsolodnak, akkor azokert nem kar, akik meg ezekutan is keresik az embert, nem kell szemelyesen, sem minden nap, eleg egy email vagy egy sms...(hogy vagy Peti/Ildi) valami ilyesmi.

Kiterhetnek meg a tobbire es irhatnak 13.462 peldat, amit az itteni gyakoris (kapcsolatot szeretnek, de nem jon ossze) lanyoktol kaptam.

Mndben volt valami hiba, persze hibak mindenkiben vannak, de bennuk olyan hiba volt, van, ami blokkolta azt, hogy parkapcsolatot alakitsanak ki ferfival. Pontosabban, a ferfiak megereztek a dolgot, (hoppa, na ezzel a novel en ket percnel tobbet nem akarok egyutt tolteni, de meg egy gyors uritest sem, mert kitudja, meg a vegen feljelent nemieroszakert).

Szoval az igazsag az itteni lanyokrol az, hogy oka van annak, hogy nem talalnak part, es annak is oka van, hogy miert.

Nagyon rosszul hangzik. De gondoljunk bele. Szerencsetlen Peter, osszejon szerencsetlen gyakorikerdesek.hu-s Ildivel, aki nem szazas, mert aki ezen az oldalon keres part, vagy log csak ugy, es neki parkapcsolata van, es fenhangon nyilatkozik, hogy a kapcsolatom nekem a parommal igenis tokeletes es tok benak vagytok, hogy nem talaltok part...stb....na en szivesen belekukkantanek abba a bizonyos, derus, idilli parkapcsolatba.

Visszaterve az itteni nokre, Petire meg Ildire.....Peti gyerek lehet, hogy verbeli igaz szerelmes, ha Ildi egy eletkeptelen asszony, felcsinalja, lefijal...aztan a pasi nem birja a viselkedeset...es mi lesz???!!!!

Van egy gyerek, de szetmennek...a gyerek meg csonkan nol fel. A csaj meg nem tudja megadni neki a normalis szocializalodashoz elengedhetetlen erzelmi stabilitast, mert itt log, mert itt sir, mert egy rakas szemet bensoleg.

Sajnalom ha sokaknak a szivebe tapostam most az ekezetmentes irasommal. De ez a szornyu igazsag. Es nem csak a lanyok nem normalisak itt, a ferfiak sem. De ha oszinte akarok lenni. Es miert ne lennek az. Azt kell irjam, hogy a nok betegebbek itt, sokkal, mint a ferfiak.

Befejezesul, a kerdezohoz hasonlo, illetve maganak a kerdezonek sem ajanlatos a csaladalapitas, mert latszik, hogy eletkeptelen, ha sajat magat nem tudja iranyitani, nem keps felismerni, “hogy en fent neveztt yx, miert vagyok egyedul, miert nem kellek senkinek” ha egy ilyen kutyahetkoznapi kerdest sem tud megvalaszolni, nem masnak, pusztan csak onmaganak, akkor az ilyen miert akar gyereket? Hogy abbol is egy eletkeptelen ember legyen?

Nem osztom az eszt, csak a sajat oszintesegemet irtam le. A ragalmakbol nem kerek. Ez a igazsag. Mint irtam, nem csak nok, ferfiak is.

Ui: irhatnek ide most le kb 30 db nicknevet, akikkel itt ismerkedtem, vagy leirhatnam a bejelentkezesemhez hasznalt felhasznalot es jelszot es a tobb 100 levelezes kozt, szepen kirajzolodnanak nektek is a dolgok. Hogy mi is a baj az itteni nokkel. De nem teszem. Oszinte vagyok, nem verg**ci.

Udv! :)

2018. jún. 6. 22:30
 28/32 A kérdező kommentje:

Kedves srácok!

Tudjátok miért nem akarnak ezen az oldalon ismerkedni a "normális" lányok? Például mert látatlanban lep*csázzátok őket. Vagy írtok nekik egy üzenetet, majd ha 3 percen belül nem válaszol, hiába voltatok mézes-mázos romantikus hősök az első üzenetben, a második (az elsőtől számítva 4 perc múlva megírt) üzenetben már lek*rvázzátok, mert nem válaszol. True story. Vagy esetleg mert a "minden nő válogatós hercegnő, akit csak az ájfón meg a pénz érdekel és csak a legjobb 10% férfit veszi észre" jellegű hozzászólásokat és az "én egy rendes, értelmes férfi vagyok, aki csak a szerelmet keresi" privát üzeneteket sok esetben ugyanaz a személy írja - míg a nicknevet sem kell vállalni, addig mindenki bátran fröcsög. De valószínűleg az se segít a férfiak pártalálási esélyein az oldalon, ha egyesek MINDEN magát nőneműnek valló felhasználónak elküldik ugyanazt a karakterről karakterre megegyező üzenetet. Szintén true story.

Más: változna valamit a hangnemetek vagy a tanácsaitok, ha pl. azt írnám, hogy egy butikban dolgozó, magas, sportos nő vagyok, aki hétvégente szeret eljárni kirándulni, vagy ha azt, hogy egy alacsony, vékony testalkatú orvos vagyok, akinek a hobbija a festés és szeret színházba járni, vagy esetleg azt, hogy egy kissé túlsúlyos egyetemista vagyok, mondjuk valami bölcsész szakon, aki hetente egy salsa klubba jár? Komolyan érdekel, hogy melyik esetben miben változik a véleményetek a helyzetről.

2018. jún. 6. 23:19
 29/32 anonim ***** válasza:

Kérdező, a 27-es kommentelő nem bánt kesztyűs kézzel veled, a nőkkel, meg senki mással, de úgy alapból szerintem igaza van. Mindenki magáért felelős, és amíg bárki mást jobban felelősnek érzel a sorsodért, mint saját magadat, addig ugyanazokat a köröket futod.

Gondolom egyetértesz velem abban, hogy az itt siránkozó fiúk maguknak generálják a szart. Ugye megvan róluk a véleményed? Na, ezen logika mentén minden siránkozó magára vessen. Nem azért mondom, hogy földbe döngöljelek téged. Tényleg segíteni szeretnék neked ezzel.

Az embereket nem lehet megváltoztatni. Töltheted az idődet azzal, hogy a férfiak hibáin őrlődsz, csak ez nem vezet eredményre, és a kirohanások közben megbánthatsz olyat is, aki nem szolgált rá. Csak magadon tudsz változtatni.

Az igazság az sajnos csak addig érdekes, amíg rájössz. Rájöttél, hogy sok a semmirekellő férfi. Szuper, valaki erre nem jön rá és boci szemeket mereszt, hogy miért történnek vele rossz dolgok. De ennél a felismerésnél nem szabad leragadni és haragosan kiadni magadból újra és újra, hanem ezzel a tudással felvértezve jobb döntéseket kell hozni.

Egy másik kérdésnél írtam, hogy a felszínes instagram libáknál különbnek hinni magad szintén egy kicsit felszínes. A nagy emberek náluk nagyobbakhoz akarnak hasonlítani, a kis ember meg örül, ha felülmúlt egy nála is kisebbet. Nos, a másik nem szidása szerintem ugyanilyen kisszerűség. Van benne igazság, de könyörgöm, a kamaszkori nagy világra rácsodálkozásokban is van, mégis meghaladjuk őket.

A legjobb időben vagy, hogy változtass a dolgaidon. Van már mögötted némi tapasztalat, de még mindig nagyon fiatal vagy, ami nem egyszerűen azt jelenti, hogy van időd, hanem ennél egy sokkal jobb dolgot: még nem vagy merev, sokkal könnyebben változhatsz. Nem akarok találgatni meg random tippeket mondani, hogy min változtass, de valamin muszáj lesz. Azt mindenesetre javaslom, hogy ne szkanderozz a férfiakkal, mert ők is azt hiszik náluk az igazság, és a haragosan egymás fejéhez vágott igazságokból semmi előremutató nem sül ki egyik nem számára sem.

2018. jún. 7. 00:25
 30/32 anonim ***** válasza:

Na ez egy érdekes hozzászólás.

Igen, lehet változna a vélemény és talán még a jelentkezők összetétele is.

Talán a sportos nőre indítaná be a pasik fantáziájának többségét. Az orvosra is nyomulnának. A bölcsész szakos egyetemistának is lennének érdeklődői, mivel vannak akiket nem zavar a "kis túlsúly"

Nekem a 3 lehetséges nő mellé 3 személyiség társul a fejemben, ami alapján egy előítéletes szemétláda lehetek, de leírom mire gondolok:

A sportos nő alapján egy olyan valakire gondolnék, aki igényes, ad magára, szereti a természetet.

Az orvosnő esetében egy ambiciózus, introvertált személyiséget képzelek el, aki szereti a művészeteket.

A bölcsész egyetemista esetében meg valakit, aki az introvertált és extrovertált személyiség között lebeg, szereti a társaságot.

Mindhárom esetben lennének jelentkezők és nem tudom megmondani hogy kinél mennyi.

És ez a 3 rövid leírás sem minden. Én már egy ideje úgy látom, hogy az ilyen paraméterek nem adnak tökéletes útmutatást arra hogy boldog párkapcsolata lesz-e valakinek. Sokkal fontosabb a személyiség, hogy milyen ember az illető. Mert ugyanúgy lehet egy akármilyen papíros ember elviselhetetlen személyiség. Nekem pl bejön az intelligencia, de ilyen tulajdonságok alapján is csak beleképzelni lehet dolgokat valakinek a személyiségébe.

2018. jún. 7. 00:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!