Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 37+ nőként hogy lehet ismerkedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

37+ nőként hogy lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés

A huszonévesek jönnek be külsőre, de agyilag nem nagyon, sőt ágyban se igazán.

Harmincasok negyvenesek külsőre zavar az öregedés.

Mit csináljak?

2018. jún. 4. 15:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Én 60 fölött,a kedvesem meg jóval fiatalabb, mint te.

Nem azért van ez, mert odavagyok a fiatal pipihúsért, vagy bármennyi pénzem volna.

Egyszerûen találtunk egymásban valami nagyon szerethetőt.

Benned mi van?

2018. jún. 4. 19:33
 12/22 A kérdező kommentje:

Jól van! Nem akartam senkit megbántani! A 37 fölött ismerkedő nők véleményére voltam kiváncsi, h ők hogyan álltak ehez a dologhoz?

Gondolom aki jól néz ki az válogat, aki meg korosan az lejjebb adja az igényeket.

Dehát a nők nem nagyon akarnak erről írni!:(

2018. jún. 4. 19:41
 13/22 anonim ***** válasza:

Ebben a korban sok az elvált nő/férfi, akik vagy feldolgozták a válást, vagy a múlton rágódnak még mindig. Van néhány szingli is ezen korosztályban, akikre nagyon kevesen figyelnek fel <:(>.

Hogy lehet ismerkedni?

Tanfolyamokon, sportolás közben (futás, kerékpározás, erősítés, stb. közben), rendezvényeken, könyvtárban. Van lehetőség még a neten is, de ott inkább a fizetősek a megbízhatóbbak.

Nem minden 30-as-40-es öregszik egyből, sokat számít, hogy link vagy normál életmódot folytat-e az egyén.

Ne add fel! (35F)

2018. jún. 4. 20:10
 14/22 A kérdező kommentje:
Köszi! Nem hiszek az utcán való ismerkedésben, gyávák ahoz az emberek.
2018. jún. 4. 20:12
 15/22 anonim ***** válasza:
49%

Én a csajomat úgy szedtem fel tanfolyamon, hogy odamentem és megfogtam a derekát és a kezét.

Még mindig meg tudlak cáfolni.

Huszonéves, szexi, erős, bátor hím vagyok számos belső értékkel, de sajnos foglalt.

2018. jún. 4. 20:21
 16/22 A kérdező kommentje:
:DDD meg szerény is!XD
2018. jún. 4. 21:55
 17/22 anonim ***** válasza:

És kedves is tudok lenni!:)

Szeretem magam.

2018. jún. 4. 22:04
 18/22 anonim ***** válasza:

"Harmincasok negyvenesek külsőre zavar az öregedés."

Kikérem magamnak, én nem öregszem! :-) Nemrég beszélgettem egy csajjal, a kérdései alapján kb. huszonévesnek nézett. Majd egy hajnyírás után meglepetten mondta, hogy vagy 10 évet fiatalodtam. Köpni-nyelni nem tudott, mikor megtudta, hogy 35 vagyok. :-)

Szóval, ezzel azt akartam példázni, hogy a te korosztályodban is találhatsz olyat, aki fiatalos külsejű. De hogy örökké olyan maradjon, azt nem várhatod el. Se a huszonévestől, se a korodbelitől, és magadtól sem.

Mit csinálj? Építsd a kapcsolati hálód, és egyszer csak megtalálod a megfelelőt. Barátkozz, beszélgess minél többet. Ismerősök ismerőseivel, társkeresőn, rendezvényeken... de ezeket bizonyára tudod.

És te mit tudsz beleadni egy kapcsolatba? Miért válasszon téged a kiszemelted?

Vagy talán nálad van az örök fiatalság titka? ;-)

2018. jún. 5. 13:18
 19/22 A kérdező kommentje:

Jól van na, igazatok van, már aki nem bunkón fogalmazta meg.

Nem hiszek abban h rendezvényeken ismerősök által jövök össze vkivel. Gyávák az emberek direkt módon ismerkedni, meg nem vagyok az a legyeskedő tipus aki fel le mászkál a másik orra előtt h észrevegyék, az nálam már erölködés kategória.

Egyáltalán nem is értem sokan miért szeretik ezt a formát, nekem is vannak ilyen ismerőseim akik szeretnek mindenféle nagy semmiről csacsogni. Lehet félnek az idegentől, ismeretlen emberektől. Na mert akit ismerős által ismer meg az mivel különb? Én nem látok ebben logikát.

2018. jún. 5. 13:43
 20/22 anonim ***** válasza:

Szia, negyven éves nő vagyok, és egyáltalán nem könnyű. (mondjuk én elváltam, gyerekem van, más a problémám)

Nekem bejönnek a korban hozzám illő férfiak és nem zavar az öregedés, ha az illető sármosan öregszik és ad magára. Ha szellemében fiatal, az látszik egy beszélgetés alkalmával. Engem is sokszor fiatalabbnak néznek a koromnál, de nem képről hanem az életben a kisugárzásom, hangom miatt. De azt sem bánnám, ha nem látszanék fiatalabbnak, csak találnék egy jó fej, rendes férfit aki korban hozzám illik. A társkereső nekem nem jött be, egyszer egy évig fent voltam. Talán újra kéne próbálnom, de én is inkább a személyes ismerkedés varázsában hiszek. Gondolj bele, lehet így elvetsz valaki a kora (magassága, foglalkozása stb) alapján és lehet amúgy bejönne neked ha élőben találkoznátok. Viszont mindenkinek nem adhatsz esélyt. És van aki nem is fotogén. Én sem vagyok az :-)

De szerintem a te bajod nem is annyira az, hogy hol ismerkedj, hanem hogy egyik életkor sem felel meg neked. Ezen mi nem tudunk segíteni.

2018. jún. 5. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!