Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmincas éveim közepén járó, sportos testalkatú,173cm / 63kg, fiatalos kinézetű férfi vagyok. Ennek ellenére miért az elhízott, inkább 40 felé járó nőknek jövök be?
A magasságoddal nem tudsz mit kezdeni, hozd ki a testedből amit tudsz.
A 63 kg távolról sem sportos, hanem vékony, kisiskolás alkat.
Egyél naponta többször 3 óránként fehérjében gazdag ételeket, szénhidrátot is vigyél be és edzél, sportolj sokat.
Valami akkor is furcsán állhat rajtad, ha nem vonzódnak még a koban hozzád illő nők sem, a pénzed ellenére se.
Én 40 felé járó, kicsit telt nőként biztos nem moccanék rád.....elég dögös pasik próbálkoznak...lehet számít a kisugárzás is:)
#12:
Neked akkor a táplálkozásoddal van komoly gond.
Ha megfelelően étkeznél, heti két komoly edzéstől fogynál is.
A testalkatod nem sportos, akkor sem, ha sportolsz. Én túlsúlyos nőként sportolok heti 2x most - ettől már sportos lesz a testalkatom? NEM.
Ilyen mértékű soványság ugyanúgy nem vonzó a többség számára férfiban, mint a túlsúly nőben (és itt nemcsak a kóros túlsúlyról beszélünk, sokaknak már egy Ashley Graham jellegű plus size modell is a ZSÍRDISZNÓ kategóriát képezi, de még egy annál sokkal sportosabb nő is akár).
A fiatal, vékony testalkatú nő az, akiért 18-6
Na, sikerült elküldenem véletlenül
tehát:
A fiatal, vékony testalkatú nő az, akire a 18-60 éves férfiak 80%-a hajt, de abból is gyakran csak a szép arcúakra... naná, hogy ők tudnak válogatni, és akkor nem egy cingár srácot választanak majd, hanem egy olyat, aki jobban megfelel az aktuális médiaideálnak. Izmosabbat, magasabbat. Mert megtehetik - és mert nem ugyanott álltok szintileg.
Ne vicceljünk, ilyen magassággal 90 kiló max. koksszal lehetne (vagy bőven 20% feletti testzsírral, ami szintén nem szerencsés).
Meg kell tanulni kommunikálni a nőkkel (elsősorban nonverbális és érzelmi szinten). Velem is nemegyszer megesett, hogy hiába vagyok vékony, a nyomulós kigyúrt arcok helyett végül hozzám jött oda egy csaj buliban. Korábban jeleztem ugyan neki, hogy észrevettem, mint nőt, közben mégis látványosan leszrtam és így kihívás lettem a számára.
Menjetek már, párom 172 centi és ugyanilyen súlyú és van rajta izom, látszik a régi kondis múltja még mindig.
Szálkás testről hallottatok már?
Kérdező, szerintem azért, mert a 30 fölötti nők nagy része már szült és csak nagyon kevesen foglalkoznak azzal, hogy visszafogyjanak szülés előtti alakjukra. Ergó, a sok fölösleg rajtuk marad. Megszűnnek nőnek lenni és az anyaság mögé bújnak.
A fiatalabb csajoknak meg már túl idős vagy. Egy 25 éves nő nem fog kezdeni 35 éves férfival, mert még mások az elképzelések a jövőt illetőleg. Az az alattiakról meg már ne is beszéljünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!