Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 évesen nem volt még barátnőm, megszoktak nézni a csajok viszont én nem merek kezdeményezni így sem. Szégyen az ha ennyi idősen még nem volt csajom?
Figyelt kérdés
2018. jún. 1. 19:50
11/17 anonim válasza:
Neked mindenre van kifogásod, csak hogy mentegesd a saját szerencsétlenségedet?
12/17 A kérdező kommentje:
Ez nem szerencsétlenség 18 -19 évesen nem csajozni pasizni kéne
2018. jún. 1. 20:37
13/17 anonim válasza:
Képzeld kérdező én megbántam,hogy tini koromban 17-19 évem között nem pasiztam/buliztam hanem csak tanultam ami teljesen nem érte meg.Most itt állok majdnem 21 évesen és még egy csókba se volt részem.Pedig rondának nem mondanak,egy kicsit edzenem kéne,de ezt én is érzem.
14/17 A kérdező kommentje:
Ez a jó huszonévesen kell kezdeni
2018. jún. 1. 20:41
15/17 anonim válasza:
"Ez a jó huszonévesen kell kezdeni"
Na, akkor te mikor akarsz elkezdeni kezdeményezni a nőknél? Hisz te már jóval húsz fölötti vagy.
Nincs kifogás, nincs mellébeszélés.
Vagy saját magadnak akarsz ellentmondani?
16/17 A kérdező kommentje:
Csak 3 éve múltam el 20 18 évig gyerek voltam és nem nő kell hanem lány
2018. jún. 1. 20:45
17/17 A kérdező kommentje:
Az a igazság lehetett volna kapcsolatom csak ez a mocskos társadalom erőltet mindent és én nem akarok dugni
2018. jún. 1. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!