Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan erdemesebb kezdemenyezni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan erdemesebb kezdemenyezni?

Figyelt kérdés
Meloban szimpatikus lett egy fiu, talan en is neki, csak koszonunk egymasnak. Felenk vagyok es nem merek fele nyitni egy-ket mosolyon kivul, o sem mer talan a tettek mezejere lepni.DE megtalaltam a Tarskereson...Szerintetek erdemes online megkeresnem vagy inkabb szedjem ossze a batorsagom es szolitsam le valahogy? Kb. 4-5 futottunk ossze eddig.
2018. máj. 24. 17:52
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
Munkahelyen!! Siman talalsz valami indokot, hogy valtsatok par szot, es hacsak nem a felmondasat tolti, nem kell rohanni sem, ha zarkozottabbak vagytok...
2018. máj. 24. 17:53
 2/6 anonim ***** válasza:
70%
Mindenképp szerintem is a munkahelyen.
2018. máj. 24. 17:57
 3/6 anonim ***** válasza:
51%
Hát elég hülyén jönne ki ha társkeresőn kezdenél el vele beszélgetni, amikor ugyan ott dolgoztok. Ha összefutsz vele, kérdezz tőle valamit, kezdj el vele beszélgetni!
2018. máj. 24. 18:27
 4/6 anonim ***** válasza:
51%
Kár, hogy nekem nincs ilyen szerencsém, munkahelyen nekem is van egy lány aki bejön, tiszta aranyos meg minden de max köszönünk csak. Hid el nekem, nehéz úgy kezdeményezni ha egy helyen dolgoztok és még jóformán egyszer sem beszélgettetek.
2018. máj. 24. 18:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én most találtam nem rég egy melóhelyet és megtetszett egy lány, akivel többször összepillantunk, de nem merek kezdeményezni, mert 1-2 évvel szerintem idősebb és pont most regisztráltam Tinderre. Azt megkérdezhetem, hogy melyik településen dolgozol? Mondjuk érdekes lenne, ha épp összetalálnánk. :D
2018. máj. 24. 20:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyszerűen csak hívd el kávézni a munkahelyen.
2018. máj. 25. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!