Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek nem gáz, amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem gáz, amikor az elvált pasi a gyerekei képével Tinderezik? Én nem örülnék, ha az exem kirakná őket oda.

Figyelt kérdés
Most is egy 26 éves srácnak 3 képe is volt fent a 4 éves ikrekről és a csecsemő kislányról. Ilyet hogy tehet?Nyilván anyuka nem tud róla. És elég sok 30-as pali is ezt csinálja.
2018. jún. 1. 13:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A gyerekek az élete részei. Én ugyan alkalmatlan vagyok arra, hogy pótanya legyek vagy egy gyerekes férfi mellett kössek ki, mivel a 3 gyerek mellett én lennék a negyedik még... Viszont ha önálló, felnőtt nő lennék, akinek ez is belefér már, nekem pozitív lenne, hogy vállalja a gyerekeit és a tényt, hogy ő már édesapa. Ebben semmi visszataszító nincs (és ezt az anya szemszögéből is így gondolnám, mert keressen már magának olyan nőt, aki elfogadja a gyerekeit és nem rám marad egy az egyben)

Az számomra gyomorforgatóbb, mikor valaki előadja a qrvát/csődört társkeresőn szülő létére. Aztán "ja, amúgy van egy gyerekem is, de szarjuk le".

2018. jún. 1. 15:40
 12/13 A kérdező kommentje:

Én azokat lebuktatom. Egyszer normális akart lenni, gyanús volt, megkérdeztem, erre egy féléves gyereke van, de "az anyukája nem volt fair".

Nem azzal van baj, hogy vállalja a gyerekét, dícséretes, hanem, hogy oda pakolgat ki róluk képet, azért nem egy Facebook.

2018. jún. 1. 16:01
 13/13 anonim ***** válasza:

Persze, ez érthető... De ha jártál már Tinderen, tudhatod női szemszögből is, hogy mennyi a segghülye, figyelmetlen ember, aki még a leírásodat sem olvassa el. Aztán csodálkozol, ha ő csodálkozik, hogy amúgy van gyereked, mert hát ő arról nem tudott és akkor ja bocs mégsem akarok tőled semmit -gondolom, ez megy náluk.

Nálam is volt olyan, hogy alapvetésnek tekintettem, amit odaírtam, aztán sokan azt sem tudták, milyen bolygón vannak, mikor azokra az infókra hivatkoztam... Szánalmas, de meg tudom érteni, ha valaki emiatt tesz ki kisbabás képeket.

2018. jún. 1. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!