Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem gáz, amikor az elvált pasi a gyerekei képével Tinderezik? Én nem örülnék, ha az exem kirakná őket oda.
"Ilyet hogy tehet?"
Nem ütközik jogszabályba.
"Kiskorú gyerekek, nem társkeresőn a helyük."
Mint már mondtam nem ütközik semmilyen szabályba. Hogy te nem helyesled szíved joga, nekik is szívük joga, hogy ne tetszenek neked. Komolyan mondom hihetetlen néha, hogy egy nőnek milyen problémái vannak.
Hát nem tudom én az anyuka szemszögéből nézem, meg a gyerekéből.
Làtom, hogy itt máshogy gondolkodnak a férfiak, de ez akkor sem helyes. Rakjon ki magáról képeket.
A gyerekek az élete részei. Én ugyan alkalmatlan vagyok arra, hogy pótanya legyek vagy egy gyerekes férfi mellett kössek ki, mivel a 3 gyerek mellett én lennék a negyedik még... Viszont ha önálló, felnőtt nő lennék, akinek ez is belefér már, nekem pozitív lenne, hogy vállalja a gyerekeit és a tényt, hogy ő már édesapa. Ebben semmi visszataszító nincs (és ezt az anya szemszögéből is így gondolnám, mert keressen már magának olyan nőt, aki elfogadja a gyerekeit és nem rám marad egy az egyben)
Az számomra gyomorforgatóbb, mikor valaki előadja a qrvát/csődört társkeresőn szülő létére. Aztán "ja, amugy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!