Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek nem gáz, amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem gáz, amikor az elvált pasi a gyerekei képével Tinderezik? Én nem örülnék, ha az exem kirakná őket oda.

Figyelt kérdés
Most is egy 26 éves srácnak 3 képe is volt fent a 4 éves ikrekről és a csecsemő kislányról. Ilyet hogy tehet?Nyilván anyuka nem tud róla. És elég sok 30-as pali is ezt csinálja.
2018. jún. 1. 13:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én nem tenném ki. De kivetnivalót sem látok benne.
2018. jún. 1. 14:00
 2/13 anonim ***** válasza:
Miért kéne anyukának tudnia erről? Csak megsúgom, lassan minden második 35+os nő a gyerekével pózol a társkeresőkön. Az nyilván nem zavar. De egy férfi...mit képzel már magáról??
2018. jún. 1. 14:01
 3/13 anonim ***** válasza:
64%
De mi közöd van hozzá? Miért szeretnek itt emberek olyan emberek magánéletében vájkálódni, akik nem kérdést tesznek fel itt vagy nem önnön maguk? Mi van ha az apukánál vannak a gyerekek? Honnan tudod, hogy nem engedéllyel csinálja ha az anyukánál van?
2018. jún. 1. 14:01
 4/13 anonim ***** válasza:
62%

"Ilyet hogy tehet?"

Nem ütközik jogszabályba.

2018. jún. 1. 14:02
 5/13 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem tőle és mondta, hogy nem tud róla az anyjuk... Kiskorú gyerekek, nem társkeresőn a helyük.
2018. jún. 1. 14:05
 6/13 anonim ***** válasza:
Kit érdekel? Szereti őket, fontos számára és meghatározó az élete részében. Illetve nem utolsó sorban, a kisgyerekek vonzóak. Nem árul zsákbamacskát. Aki paranoiás az magával boltolja le. Annyi kép van az interneten mindenkiről, mindenféléről, hogy ez még csak említésre sem méltó.
2018. jún. 1. 14:22
 7/13 anonim ***** válasza:
Szerintem az a gáz, hogy te akarod megmodnani, más hogyan élje az életét.
2018. jún. 1. 14:23
 8/13 anonim ***** válasza:

"Kiskorú gyerekek, nem társkeresőn a helyük."

Mint már mondtam nem ütközik semmilyen szabályba. Hogy te nem helyesled szíved joga, nekik is szívük joga, hogy ne tetszenek neked. Komolyan mondom hihetetlen néha, hogy egy nőnek milyen problémái vannak.

2018. jún. 1. 14:28
 9/13 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom én az anyuka szemszögéből nézem, meg a gyerekéből.

Làtom, hogy itt máshogy gondolkodnak a férfiak, de ez akkor sem helyes. Rakjon ki magáról képeket.

2018. jún. 1. 14:55
 10/13 anonim ***** válasza:

A gyerekek az élete részei. Én ugyan alkalmatlan vagyok arra, hogy pótanya legyek vagy egy gyerekes férfi mellett kössek ki, mivel a 3 gyerek mellett én lennék a negyedik még... Viszont ha önálló, felnőtt nő lennék, akinek ez is belefér már, nekem pozitív lenne, hogy vállalja a gyerekeit és a tényt, hogy ő már édesapa. Ebben semmi visszataszító nincs (és ezt az anya szemszögéből is így gondolnám, mert keressen már magának olyan nőt, aki elfogadja a gyerekeit és nem rám marad egy az egyben)

Az számomra gyomorforgatóbb, mikor valaki előadja a qrvát/csődört társkeresőn szülő létére. Aztán "ja, amugy

2018. jún. 1. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!