Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az emberek hány százaléka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek hány százaléka talál pontosan olyan párt, amilyet korábban elképzelt magának?

Figyelt kérdés
2018. máj. 31. 22:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Fölösleges álmodozni. Álmodozással csak nehezíteni fogod azt, hogy megismert az adott személyt, mert minden adódó alkalommal inkább belelátod az elõrevetített álomképeidet, mintsem a valódi lényére legyél kíváncsi

Senki sem fog az álmaidból kipattanni, kicsírázni és megszületni, mindenét az álmaidra alapozva. Mindenkinek van egy saját élete és múltja, nincsenek összefüggésben az ábrándképeiddel. Max. van aki próbál úgy tenni, mintha lenne, próbál megfelelni neked. igazodni az elképzeléseidhez.

2018. jún. 1. 06:23
 12/15 anonim ***** válasza:
91%

Én jobbat találtam, az számít? :D

Amúgy erre nincs statisztika szerintem.

2018. jún. 1. 10:42
 13/15 anonim válasza:
51%
Az én párom kb 98%-ban hasonlít az elképzeltre és a maradék 2%-ot pedig kipótolja azzal, hogy olyan tulajdonságai is vannak amiről még csak álmodni sem mertem! Így aztán jóval többet nyújt, mint amire számítottam :)
2018. jún. 1. 15:13
 14/15 anonim ***** válasza:
Az emberek azzal állnak össze akit éppen arra vet a jószerencse és nagyjából elvannak egymással. Ideál kergetése felesleges időpazarlás.
2018. jún. 1. 15:41
 15/15 De La Cruse ***** válasza:

Sehol.

Tedd a dolgodat és az akit érdekel, hogy mit csinálsz és tetszésére vagy, az odacsapódik hozzád mint a futballista feleségek.

2018. jún. 4. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!