Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ha félek a lányokt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha félek a lányoktól, nőktől?

Figyelt kérdés
Szociális fóbiás vagyok és félek tőlük. A 30 feletti nőktől nem, de az alattiaktól igen és minél fiatalabb annál rosszabb. Egyszerűen képtelen vagyok feléjük közeledni, vagy hozzájuk szólni, ha lehet akkor elkerülöm őket nagy ívben! Múltkor is kinevettek engemet, de nem tudom, hogy miért. Az iskolás koromban folyamatosan bántottak engem és most felnőttként se jobb a helyzet. Állandóan eszemben van, hogy hátam mögött kibeszélnek, nevetnek rajtam stb... Pszichológushoz járok az kicsit segít. Sose volt barátnőm se senkim se, de már lemondtam róla pontosan ez miatt. Van még valaki ilyen helyzetben? 30/F
2018. máj. 31. 17:32
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Csoportterápián se tudnék kinyílni. Szerintem nem maradok le semmiről se.
2018. máj. 31. 21:01
 22/29 anonim ***** válasza:

A hozzáállásod a probléma, semmi más. Mindenhez úgy állsz hozzá, hogy úgyse nyílnál meg, úgyse menne...stb. ugyanakkor meg te kérdezed, hogy mit tegyél.

Mit csináltál eddig? Mit szeretnél valójában? Segítséget kérsz, adjuk a tanácsokat, de mindenre csak hárítasz és kifogást keresel.

Így soha nem fog menni semmi, ha mindent elutasítasz és meg se próbálod.

Tényleg, mit veszíthetsz, ha leszólítasz egy lányt? Le fog esni az orrod, vagy mi? :D

"Szerintem nem maradok le semmiről se."

:D :D :D

Egy 30 éves felnőtt ember már házas és jobb esetben már gyereke van.

De te tényleg nem maradtál le semmiről. :D

A nap vicce, komolyan!

Mikor akarsz családot alapítani? Szüleidnek mikor lesz végre unokája?

30 évesen már a családalapításon kéne gondolkodnod.

Szedd már össze magad, ember! Ne a félelmeid és a kifogásaid mögé bújjál már.

Nem veszed észre, hogy mennyire éretlen és gyerekes a felfogásod?

És a miről beszélgettek a pszichológussal? Ő miben segít?

30 éves szűz kisfiú vagy. Nem akarsz végre felnőni?

2018. máj. 31. 21:18
 23/29 A kérdező kommentje:

A kérdéseidre válaszolva szépen sorjában.

Eddig csak gépeztem, elvoltam itthon a szüleimmel. Kutyát meg macskát szeretnék, akikkel boldogan élnél a végsőkig. Leszólítani nem fogok senkit se, félek tőlük mondtam már!

Családot nem akarok alapítani, már mondtam, hogy házi állataim lesznek. Nem lesz se feleségem, se gyerekem senkim. Ez nekem így tökéletesen megfelel. Igen, nem akarok még felnőni kamasznak érzem magam még. Mindenről beszélgetünk, ami szóba jön. Nem, nem akarok felnőni.

2018. máj. 31. 21:24
 24/29 A kérdező kommentje:
élnék*
2018. máj. 31. 21:25
 25/29 anonim ***** válasza:

"Szerintem nem maradok le semmiről se." De akkor miért tetted fel a kérdést? Most már tényleg nem értem.

Azért bátorkodtam leírni a saját gondolataimat, mert én pokolként éltem élem meg ezt az állapotot és úgy éreztem sok mindenből kimaradtam anno.

De persze mások vagyunk.

Ha a csoportterápia is nehézséget jelentene, akkor max. otthonról végezhető meló jöhet szóba. Vannak ilyen csoportok neten is, fórumok is bár gondolom tudod, ott előfordulnak aszociális lányok.

2018. máj. 31. 21:27
 26/29 anonim ***** válasza:
Ja ok közben látom leírtad. Értem.
2018. máj. 31. 21:28
 27/29 A kérdező kommentje:
Felesleges volt a kérdést feltennem, már rájöttem.
2018. máj. 31. 21:29
 28/29 anonim ***** válasza:
Elolvasva a kérdést és a válaszokat olyan vagyok mint a kérdező csak én 19 éves vagyok.
2018. jún. 1. 05:28
 29/29 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy nem csak én vagy egyedül!
2018. jún. 1. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!