Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha fiúként mindig sírok, ha nem jön össze valakivel?
Ilyen gyakran nem jön össze? A te belátásod szerint ennek mi az oka?
Egyébként ne csinálj semmit, szabad sírnod, semmi baj. Változnia maximum a helyzetnek kellene.
Most képzeld el, mi lenne, ha összejönnél valakivel, és szakítana veled?
Öngyilkos lennél?
Kapd már össze magad, nem vagy óvodás, nem a játékodat vették el.
Szerintem ne erőltesd, ha nem megy. :)
Ez az ismerkedősdi egy veleszületett adottság, nem tanulható. :) Ha nem születtél egy gazdag családba és nem vagy egy kigyúrt adonisz, akkor semmi esélyed. :D F
Azért zavar, hogy sírok, mert szomorú vagyok olyankor, én pedig nem szeretnék szomorú lenni a lányok miatt, túl sok negatív gondolatom lett miattuk a csalódásaim során.
Nem vagyok az a tipikus egyik lányról másikra ugrálós ember. Kell idő, hogy új lányt találjak, és hosszú idő, hogy megpróbálkozzak.
Én meg az ilyen kérdésektől vagyok szomorú, mármint nem gúnyolódom, hanem tényleg.
Érzékeny vagy, ez nem baj. Többnyire a hozzád hasonló srácok szoktak igazán jól bánni a barátnőikkel, szóval én örülnék, ha végre kifognék egyet közületek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!