Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt manapság a lányok?
Figyelt kérdés
Utóbbi időben számtalanszor előfordul ez a jelenség, nem vagy bunkó, nem vagy tolakodó, nem vagy bányarém, elhívsz egy lányt randira játszik veled, közli örül, hogy elhívtad, elrendezel mindent, megvan a randi helye..Jön a randi napja és a randi időpontjakor ír a lány neked és ürüggyel lekoptat.. Nem a világ szépei, normális kinézetű lányoknak mondanám őket és ez nagyon gyakori jelenség most. Ismerősi körből is egyre többen panaszkodnak erre a jelenségre.. és senki nem paraszt vagy nyomulós a társaságból.. Én értem, ha egy lánynak nem tetszik az illető, akkor lekoptatja és a Te dolgod , hogy felfogd hogy az a szekér nem fog felvenni. DE, miért kell a fiút húzni, és abban a tudatban éltetni egészen a randi kezdetéig benne van a randiban? Kezdem úgy érezni, hogy ez a normális lány mondóka csak kitalált. Utána meg jönnek majd 30+ évesen, hogy mennyire szemét az összes férfi és senkinek nem kellenek.2018. máj. 29. 17:39
21/24 A kérdező kommentje:
20-as, mielőtt kiosztasz engedd meg, hogy azért én is írjak pár dolgot, egyetemista vagyok, egyetemistákkal ismerkedem jórészt. Alapvetően nem kirakatkapcsolatra megyek, nekem alapfeltétel, hogy értelmesen el tudjak valakivel kötetlenül és bármiről beszélgetni. Nem a tökéletességet keresem, ilyen nem létezik, mindenki emberből van. Egyszerűen csak azt 'várom', hogy az illetővel élvezet legyen beszélgetni.. van pár lány barátom(mindegyiknek van barátja) és nagyon jókat tudok velük beszélgetni. Tehát nem a lehetetlent várom el, szerintem egy normális kapcsolat alapja ez az őszinteség és a bizalom mellett. Nem rohanok oda azonnal minden lányhoz, aki megtetszik egy pillantásból. Szépen lassan, mint ahogy írtam nem tolakodóan, udvariasan közelítek mindenki felé, lehet ez a 'régimódi' már kiment a divatból, de én még ilyen neveltetést kaptam, ez van úgy tűnik rá*tam. Vannak céljaim az életben. (legközelebb, ha ki szeretnél osztani valakit, akkor tedd azt helyesen írva)
2018. máj. 29. 21:13
22/24 anonim válasza:
Jól van na, nem kell így felfortyanni. Én csak arra akartam felhívni a figyelmed hogy nem csak a környezeted a hibás, valami a te tv képernyődben sem stimmel.
Ha te áldozatnak tartod magad az életben a sors is úgy fog kezelni, ennek semmi köze a régimódisághoz.
Légy őszinte először önmagaddal, és közelebb jutsz a megoldáshoz.
Valóban felületes vagyok néha félregépelek, de azért köszönöm a felhívást.
23/24 A kérdező kommentje:
Figyelj, én a gátlásaim ellenére is nyitott vagyok és akkor és ott próbálok változtatni, javítani magamon, ahol csak tudok, ez nem a probléma forrása. Különben nem írtam volna ide. Gyakorlom az önkritikát, hasznos dolog! :)
2018. máj. 29. 21:34
24/24 anonim válasza:
Igen a gátlások és a gátlástalanság közötti állapot ideális.
Soha se próbáld hanem tedd!:)
A gátlások útjelzőtáblák figyelmeztetések hol jó és hol rossz az út amin haladsz, a baj az ha ezek a táblák nem rendeltetés szerűen vannak kitéve az útra.
Így szakadékba hajthatsz, vagy vesztegelhetsz életed autópályáján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!