Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csinálják ezt manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt manapság a lányok?

Figyelt kérdés
Utóbbi időben számtalanszor előfordul ez a jelenség, nem vagy bunkó, nem vagy tolakodó, nem vagy bányarém, elhívsz egy lányt randira játszik veled, közli örül, hogy elhívtad, elrendezel mindent, megvan a randi helye..Jön a randi napja és a randi időpontjakor ír a lány neked és ürüggyel lekoptat.. Nem a világ szépei, normális kinézetű lányoknak mondanám őket és ez nagyon gyakori jelenség most. Ismerősi körből is egyre többen panaszkodnak erre a jelenségre.. és senki nem paraszt vagy nyomulós a társaságból.. Én értem, ha egy lánynak nem tetszik az illető, akkor lekoptatja és a Te dolgod , hogy felfogd hogy az a szekér nem fog felvenni. DE, miért kell a fiút húzni, és abban a tudatban éltetni egészen a randi kezdetéig benne van a randiban? Kezdem úgy érezni, hogy ez a normális lány mondóka csak kitalált. Utána meg jönnek majd 30+ évesen, hogy mennyire szemét az összes férfi és senkinek nem kellenek.
2018. máj. 29. 17:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

"Lehet, hogy beijedt az utolsó pillanatban?"

Ez gyerekeknél még úgy-ahogy elfogadható, de ez a Felnőtt párkapcsolatok...

2018. máj. 29. 19:54
 12/24 anonim ***** válasza:
71%
Lány vagyok és még sosem csináltam ilyet, velem viszont már történt olyan, hogy férdi nem jött el a randira én meg ott vártam rá, mint egy hülye. Amint látod, mindkét nemben előfordul, kettőnk között annyi a különbség, hogy én egy ember cselekedete alapján nem általánosítok az egész férfinemre.
2018. máj. 29. 20:06
 13/24 A kérdező kommentje:
Ez nekem a 10+ randi után a tapasztalatom.. a rossz indulatú feltételezéseket kérlek mellőzzük. Én nagyon örülnék, ha nem lenne ez a jelenség igaz és véletlenül sem általánosítok.
2018. máj. 29. 20:23
 14/24 anonim ***** válasza:
67%
Bármi az oka, kétlem, hogy “játszadozás”. Mert mi a móka benne, ha csak nem az, hogy barátnőkkel titokban megles hogy kinevessen, de talán 20 felett ilyet már nem csinál egy felnőtt nő. Ha mégis, akkor te választasz be mindig valamiért kislány lelkű nőket... szerintem Itt valami félszről van szó. Vagy a face to face miatt nem mer nemet mondani, vagy tényleg beijed. Tehát megint csak valahol belül kislány...
2018. máj. 29. 20:37
 15/24 anonim ***** válasza:
23%
Amiért a fiúk benyögik a 3-4. Randin, hogy nem akarnak igazából semmi komolyat. Ugyanaz a kettő, lehetett volna tudni az elején is, csak gyerekesek és szánalmasak.
2018. máj. 29. 20:44
 16/24 anonim ***** válasza:
Senki sem 100-as
2018. máj. 29. 20:48
 17/24 anonim ***** válasza:
51%
Nem, nem, nem! Ez egonövelés! Mikor nincs ló jó a szamár is elv alapon, vagy szakítás utáán jólesik neki ha ápolják a lelkét, vagy dicsérgetik, egonövelés, mikor randira kerül a sor, akkor rájön, h jaj nem is vonzódik ahoz a fickóhoz, akkor meg minek bolonditsa.Utána még nehezebb kimászni belőle.
2018. máj. 29. 20:51
 18/24 A kérdező kommentje:
Szerintem az ismerkedés alapja, hogy mindkét fél adja meg a másiknak a lehetőséget arra, hogy egyáltalán megismerhesse. Ez pedig csak a legritkább esetben fordul elő. De ha az ember az első randira se jut el miután a lány előzetesben 'IGEN'-t mondott a találkára.. az egy idő után nagyon frusztráló tud lenni.
2018. máj. 29. 20:53
 19/24 anonim ***** válasza:
71%

#17-es jól írta: Általában ez egónövelés. Vannak olyan nő ismerőseim, akik mesélték lazán, hogy nemsokára xy-al randijuk lesz, aztán közölték, hogy inkább nem mennek el, mert mégsem érdekli őket a dolog. Amikor megkérdeztem, hogy ezt mégis miért csinálták az illetővel, akkor többnyire valami olyasmi választ kaptam, hogy azért, mert akkor épp ez esett jól.

Egyre inkább eltűnik a fiatal lányokból az empátia. Az itteni kettős mércés válaszokon is tök jól látszik.

2018. máj. 29. 21:00
 20/24 anonim ***** válasza:

Egy kérdés: Hol és hogy ismerkedsz?

Egy szockörös lányt nem mindegy mennyi idő után hívsz el randira, plusz az sem mindegy hogy ezt hogyan teszed.

Kedves Béla semmit nem tudunk rólad. 1000- sebből vérezhet a sztori.

Kezdve azzal te mennyire vagy elégedett illetve vagy békében magaddal, így külsőre belsőre, élettervileg, önmegvalósítás vagy önmegnemvalósításilag.

Mennyire értesz a női nyelven és nem az ücsak bemagolós csábszövegekre kel gondolni.

Azt hiszem minden ember a maga portáján sepregessen mielütt besorolod itt a nőket.

Kimondta hogy bárki is tökéltes? Ilyen az élet, nem volt dolgotok egymással. Jobban jártál mint egy kirakatkapcolattal.

egyáltalán van elképzelésed arról milyen egy kapcsolat?

Tökéletes nem lehet egy sem de lehet harmonikus szeretetteljes és szenvedélyes, és ezek kombinációja.

Lehet börtön, lehet hamis, lehet pokol..

Ez az adott emberen múlik..

2018. máj. 29. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!