Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi azt a családom és az ismerőseim hogy azért nincs párom mert túl válogatós vagyok mikor valójában nem érdeklek senkit sem?
Azt mondják csinos vagyok, nőies, okos, igényes,önálló és művelt. Ezt idősebb férfiak (30-asok) alá is támasztják, de a korosztályom észre sem vesz, ezért azt hiszik túl válogatós vagyok. Ennyire rosszul látnák vagy a húszas harmincas korosztálynak ennyire különböző igényei vannak? Ha néha napján randizok valakivel a nőies külső inkább hátrány, úgy csinálnak mintha az ízléses klasszikus stílusú szoknya meg a magassarkú valami ocsmány dolog lenne egy nőn. Én nem bohóckodok, nem díváskodok egyszerűen csak adok magamra.
23N
1. A munkám miatt "sajnos" muszáj.
2. Attól mert manapság elférfiasodni menő én nem akarok.
Ha arra vársz választ hogy miért láthatják ezt akkor elmondom... Azért mert nem ismernek igazán és csak azt látják hogy megkaphatnál sok mindenkit csak neked nem kell egyik sem... és régóta egyedül vagy...
Lehet hogy látták már hogy lett volna esélyed egy srácnál csak nem léptél... ezt nem úgy értem hogy neked kéne odamenni és kikezdeni vele.. de vannak dolgok amiket egy nő is megtehet ha tetszik neki valaki és magára akarja irányítania figyelmet.
Valami ilyesmi jutott eszembe erről...
29F
#7 #9 Akkor ezt értsük úgy, hogy valójában csak hízelgésbõl mondták neked és szerinted nem vagy az?
Ember, nem kellene úgy beszélned magadról, mint egy idegenrõl, mintha nem találkoztál volna magaddal, “nem tudod, hogy milyen vagy”. Szerintem tökmindegy, hogy mit mondanak rólad, elég gáz, hogy a leírás alapján te ennyire nem ismered magad.
Azért hiszik mert remélik hogy eljön a Fehé herceg a Szőke lovon! :-) Még bíznak! És válogatós vagy mert minden igényes ember válogatós kicsit. De ma már az igényességet is másképp mérik! Nem te tehetsz róla hogy ide süllyedt a világ. Vegyél fel egy farmert, egy fameringgel, hátha több sikered lesz!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!