Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Na most ilyenkor mi az igazság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na most ilyenkor mi az igazság?

Figyelt kérdés
Az miért van hogy itteni nőknek elküldtem a képemet privátban azt írták vissza, hogy átlagos vagyok nincs velem gond meg szép kifejező szemeim vannak, viszont amikor feltöltöttem ugyanezt a képet kiváncsiságból a Photofeeler.com-ra ott szarrá dislikeolták. Most akkor kinek higgyek? Mi az igazság?

2018. máj. 28. 23:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Átlagos nincs veled semmi gond= Nem akarlak megbántani,vagy átlagos nincs veled semmi gond= talán valakinek bejössz,de nálam esélyed sincs. Kb. ezt,ezeket jelenti ez az átlagos vagy semmi gond szöveg.
2018. máj. 29. 08:24
 12/15 anonim ***** válasza:

Én azért neten nem tudom egyértelműen eldönteni, hogy valaki milyen férfi és minden fórum torzit is picit. Tehát közösségfüggő is a megítélésed. (pl a külföldi oldalon csak insta fiúk érnek valamit a többi le van ejtve).

Nálam is volt férfi aki tanácsot kért de ott kerestük a legelőnyösebb képet. Az elsön olyan semmilyen volt. "Nincs vele gond" de azért semmit nem sugall csak azt hogy ő egy átlag pasi. Aztán elkezdtünk játszani a fényekkel, színekkel, mimikával... és egyből olyan férfi lett belőle, aki már felketette az érdeklődésem. Akkor is csak egy átlagos férfi maradt, de az is látszott, hogy csak a felszín.

2018. máj. 29. 08:34
 13/15 anonim ***** válasza:

Az van, hogy nem egyforma a nők ízlése, tudod. Én például imádom a "szép kifejező szemek"-et, az az egyik első, amit megnézek a pasikon.

A múltkor egyik barátnőm mellettem tinderezett, nézegettem én is a képeket vele. Amelyikre én felsóhajtottam, hogy de szép szemei vannak, meg milyen jóképű, azokat ő fintorogva húzta balra, hogy úristen de rondák...

Úgyhogy simán lehet mindkettő igaz.

2018. máj. 29. 09:54
 14/15 anonim ***** válasza:
45%
Ha a netes képértékelő oldalakon pár lepontozó troll elveszi az önbizalmatokat, akkor ott nem a külsőtökkel lesz a fő probléma.
2018. máj. 29. 09:57
 15/15 anonim ***** válasza:
Szia, kíváncsi vagyok miről van szó. Ha gondolod küldd el nekem is
2018. máj. 31. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!