Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na most ilyenkor mi az igazság?
Én azért neten nem tudom egyértelműen eldönteni, hogy valaki milyen férfi és minden fórum torzit is picit. Tehát közösségfüggő is a megítélésed. (pl a külföldi oldalon csak insta fiúk érnek valamit a többi le van ejtve).
Nálam is volt férfi aki tanácsot kért de ott kerestük a legelőnyösebb képet. Az elsön olyan semmilyen volt. "Nincs vele gond" de azért semmit nem sugall csak azt hogy ő egy átlag pasi. Aztán elkezdtünk játszani a fényekkel, színekkel, mimikával... és egyből olyan férfi lett belőle, aki már felketette az érdeklődésem. Akkor is csak egy átlagos férfi maradt, de az is látszott, hogy csak a felszín.
Az van, hogy nem egyforma a nők ízlése, tudod. Én például imádom a "szép kifejező szemek"-et, az az egyik első, amit megnézek a pasikon.
A múltkor egyik barátnőm mellettem tinderezett, nézegettem én is a képeket vele. Amelyikre én felsóhajtottam, hogy de szép szemei vannak, meg milyen jóképű, azokat ő fintorogva húzta balra, hogy úristen de rondák...
Úgyhogy simán lehet mindkettő igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!