Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kopaszon is lehet szép barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kopaszon is lehet szép barátnőm vagy ez kizáró ok rá?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy elkezdett kopni a hajam a halántékomnál és félek pár év múlva teljesen el fog tűnni elől.

Ha nem lesz ép a hajkoronám akkor ne is számítsak semmi jóra?

Ez a felismerés és az, hogy még csak 21 éves vagyok, és hogy a hátralevő életem haj nélkül kell leélnem annyira lesújtott, hogy még azt is jobban viselném ha meghalnék rövid időn belül.

2018. máj. 28. 16:26
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
27%
Csak személyiség számít.
2018. máj. 28. 16:41
 2/26 anonim ***** válasza:
69%
Köztudott, hogy Jason Stathamhez is csak legfeljebb a 120 kilós bálnák vonzódnak. :D
2018. máj. 28. 16:42
 3/26 anonim ***** válasza:
30%
Nem ettől függ. Szerintem kifejezetten vonzók a kopasz pasik.
2018. máj. 28. 16:43
 4/26 anonim ***** válasza:
89%
Átlagos nőd lesz. Mehetsz sírni.
2018. máj. 28. 16:46
 5/26 anonim ***** válasza:
75%
Gyorsan házasodj meg amíg van hajad.
2018. máj. 28. 16:48
 6/26 anonim ***** válasza:
76%

Ha zavar,akkor nyírd le,mintha direkt kopasz lenne.

Elég sok lánynak tetszenek a kopasz pasik (is).

2018. máj. 28. 16:54
 7/26 anonim ***** válasza:

Üdv a klubban. Hogy kizáró ok-e azt nem tudom, mert jelenleg szüneteltetem az ismerkedést addig amíg nem leszek elégedett magammal.

Annyit viszont tudok mondani, hogy a kopaszság nem ok arra, hogy ne hozd ki a legtöbbet az életedből. Neked ezt a lapot osztotta az élet, annyit tudsz tenni, hogy elfogadod, ami nem könnyű, de ha sikerül, akkor utána hidd el, szabadabbnak fogod érezni magadat. Nem a hajad határoz meg téged. Nem attól vagy olyan ember, amilyen vagy.

2018. máj. 28. 16:54
 8/26 anonim ***** válasza:
62%

Kopaszon simán, egy csomó kopasz pasinak van barátnője, nem is értem, miért ne lehetne.

Ha csak elöl hiányzik, akkor azt ajánlom, told le az egészet, mert azt semmi értelme őrizgetni, és szerintem nem sok huszonéves lány vágyik a "kopaszodó 50-es pasi" séróra.

2018. máj. 28. 17:05
 9/26 anonim ***** válasza:
24%
Kizárt, valamennyire biztosan meg kell alkudnod.
2018. máj. 28. 17:43
 10/26 A kérdező kommentje:
Fantasztikus... Nekem akkor végem.
2018. máj. 28. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!