Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Férfiak! Milyen legyen a nő az első randin, hogy másodszor is akarjatok vele találkozni?
Komolyan kíváncsi vagyok rá,hogy mi nők mit rontunk el :)?!
A túlzott kommunikáció ,vagy épp annak a hiánya a probléma inkább pl?
"Ez még a másik problémám,miért nem lehet azt mondani,hogy "ne haragudj,nem téged kereslek",vagy "nem olyan vagy ,mint képzeltem"?"
Szerinted hány nő ír vissza neked pl. egy társkeresőn, hogy "ne haragudj,nem téged kereslek", ha férfiként, normális hangnemben ráírsz? Szerintem kb. 100-ból 1.
Kérdező. Az OK, hogy megköszönted neki a randit , de nem kérdeztél rá, hogy lesz e folytatás, mert te szeretnéd.
Szerintem ezt elvárta volna tőled.
Na ezért mondom,nem értem a pasikat,ha én keresem,nyomulok,mintha ő lenne az utolsó esélyem a boldogságra,ha meg nem,az a baj ?!
Megkérdezte a randin,hogy mi tetszett meg a levelében,azt is őszintén elmondtam.
Azt hiszem mégis csak feladom a pasik megértését :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!