Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves Férfiak! Milyen legyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Férfiak! Milyen legyen a nő az első randin, hogy másodszor is akarjatok vele találkozni?

Figyelt kérdés

Komolyan kíváncsi vagyok rá,hogy mi nők mit rontunk el :)?!

A túlzott kommunikáció ,vagy épp annak a hiánya a probléma inkább pl?

2018. máj. 27. 11:14
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Tehát ha engedem,hogy megfogja a kezem,megöleljen,megcsókoljon,akkor nem vagyok könnyen kapható ?
2018. máj. 27. 12:25
 12/17 anonim ***** válasza:
Első randi végén oké a csók. De ahogy érzed, ne azon agyalj, hogy mit gondol rólad, hanem azt tedd, amit te jónak érzel.
2018. máj. 27. 12:29
 13/17 anonim ***** válasza:

"Ez még a másik problémám,miért nem lehet azt mondani,hogy "ne haragudj,nem téged kereslek",vagy "nem olyan vagy ,mint képzeltem"?"

Szerinted hány nő ír vissza neked pl. egy társkeresőn, hogy "ne haragudj,nem téged kereslek", ha férfiként, normális hangnemben ráírsz? Szerintem kb. 100-ból 1.

2018. máj. 27. 12:36
 14/17 A kérdező kommentje:
Fogalmam nincs,csak magamról beszélhetek,én mindenkinek visszaírok,és ha nem stimmel valami elköszönök.Tisztelem a másikat még ismeretlenül is.
2018. máj. 27. 12:48
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdés és a helyzet egymástól független. Nem látott benned pluszt és inkább csak vadászni akart, hódítani. Ha most válik, akkor főleg esélyes, hogy hódítani akar és semmi komolyat.
2018. máj. 27. 14:05
 16/17 peca1000 ***** válasza:

Kérdező. Az OK, hogy megköszönted neki a randit , de nem kérdeztél rá, hogy lesz e folytatás, mert te szeretnéd.

Szerintem ezt elvárta volna tőled.

2018. máj. 27. 14:12
 17/17 A kérdező kommentje:

Na ezért mondom,nem értem a pasikat,ha én keresem,nyomulok,mintha ő lenne az utolsó esélyem a boldogságra,ha meg nem,az a baj ?!

Megkérdezte a randin,hogy mi tetszett meg a levelében,azt is őszintén elmondtam.

Azt hiszem mégis csak feladom a pasik megértését :)

2018. máj. 27. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!