Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy lány azt mondja első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány azt mondja első randi után, hogy legyünk barátok és találkozni is hajlandó lenne mit jelent?

Figyelt kérdés
A szex is beleértendő a részéről? Belefér? A lányok szoktak csak úgy találkozgatni pasikkal, ha nem akarnak szexet tőlük? Nem tudom az ilyeneket, mert eddig csak egy komoly és hosszú kapcsolatom volt és nem vagyok jártas ilyen téren.
2016. nov. 10. 16:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Én tisztázom a lánnyal ezeket a témákat ismerkedés alatt, hogy tudjam, hogy ő milyen, ez szerintem sima baráti viszont jelent, és lehet, hogy unatkozik mellette, de nagy valószínüséggel nem szex a célja, az egy ritkább réteg aki ilyen, bár attól függ milyen a csaj.
2016. nov. 10. 16:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kéne mindent a szexel összekötni, ennyi erővel aki egy társkeresőn visszaír már lefeküdne veled? Csak barátkozni akar, de ha kockáztatsz bekérdezheted nem e akar lefeküdni veled, aztán vagy bukod az egészet, vagy lesz egy szexkapcsod.
2016. nov. 10. 17:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem értendő bele.

Szimpatikus vagy neki, szívesen haverkodik veled, de nem akar baráti kapcsolatnál többet tőled. Van aki találkozgat úgy, hogy csak szex, de akkor azt ennél érthetőbben fejezte volna ki.

2016. nov. 10. 17:24
 4/7 anonim ***** válasza:
És kérdezik, miért az egy nő első reakciója, ha pasi szól hozzá, hogy "van barátom".
2016. nov. 10. 17:32
 5/7 anonim ***** válasza:
26%

Hagyd a francba, ne legyél a kutyája! Ha nem akar szexet, csak sima barátságot, hát abból senki nem kér.

Én úgy vagyok vele, hogy ha egy csaj nem akar velem összejönni, az onnantól off. Mindenféle barátzónába helyezést kerülök, ha haverkodni akarok, akkor összeülök a barátaimmal sörözni, velük még több közös témám is van, mint akármelyik nővel.

2016. nov. 10. 17:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Azt jelenti, hogy nem akar semmit, de megbántani sem akar, ezért ha nagyon erőlteted, találkozik veled 1-2-szer, aztán addig kigondolja, hogy pattintson le minél feltűnésmentesebben.

Bocsi, de én lányként ezt látom.

2016. nov. 10. 18:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Nálam azt jelenti, hogy több időre van szükségem, nagyobb tér kell, nem akarok fejest ugrani egy kapcsolatba, mert még nem vagyok jól lelkileg, hogy elviseljek egy szakítást stb. Viszont emberileg nagyon szimpatikusnak találom, és szívesen találkozok vele, elmehetünk túrázni, kirándulni, de maradjon meg a személyes tér.
2022. jún. 12. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!