Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány azt mondja első randi után, hogy legyünk barátok és találkozni is hajlandó lenne mit jelent?
Nem értendő bele.
Szimpatikus vagy neki, szívesen haverkodik veled, de nem akar baráti kapcsolatnál többet tőled. Van aki találkozgat úgy, hogy csak szex, de akkor azt ennél érthetőbben fejezte volna ki.
Hagyd a francba, ne legyél a kutyája! Ha nem akar szexet, csak sima barátságot, hát abból senki nem kér.
Én úgy vagyok vele, hogy ha egy csaj nem akar velem összejönni, az onnantól off. Mindenféle barátzónába helyezést kerülök, ha haverkodni akarok, akkor összeülök a barátaimmal sörözni, velük még több közös témám is van, mint akármelyik nővel.
Azt jelenti, hogy nem akar semmit, de megbántani sem akar, ezért ha nagyon erőlteted, találkozik veled 1-2-szer, aztán addig kigondolja, hogy pattintson le minél feltűnésmentesebben.
Bocsi, de én lányként ezt látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!