Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van manapság annyi 20-30 éves vesztes pasi?
A #36-os személyében végre egy normális nő is feltűnt az oldalon! Durva, hogy ilyen hozzászólást alig látni a férfiak lúzerezése mellett.
#40: Van róluk is szó, még ha nem is léteznek.
"És azokról az elkeseredett nőkről miért nincs szó, akik nem kellenek senkinek?"
Mert olyanok nincsenek. Legfeljebb olyanok, akik a szívdöglesztő alfahímeknek nem kellenek, más férfi pedig nekik nem kell.
#40: én még csak egyszer találkoztam eddig olyan nővel, aki annyira elkeseredett volt, hogy magától rám írjon egy társkeresőn. Aki erre nem képes, az vlsz nincs annyira elkeseredve.
"mi nők kikészülünk attól, ha valaki inadekvát módon közeledik felénk vagy viselkedik velünk, mert baromi ijesztő meg furcsa tud lenni"
Ezt mondjuk egyrészt értem, másrészt kényelmesnek tartom ha olyasvalaki mondja, aki maga nem hajlandó közeledni. Nem állítom ezzel, hogy te ilyen vagy, csak hogy sok ilyet ismerek.
Én nem nevezném őket vesztesnek, de nyilván az irreális elvárásaik miatt kerülnek olyan helyzetbe, hogy nem találnak olyan lányt, aki velük szeretne lenni. Rengeteg itteni egyedülálló, akár szűz férfiről kiderül, hogy ők átlagos alatt is minimum valami modell kinézetű lányt értenek.
Sok kritériumot fogalmaznak meg a nőkkel szemben, amiknek szerintük meg kellene felelniük, cserébe ők általában ezeknek még a közelébe sem érnek.
48 hatalmas kritérium, hogy ne legyen 250 kiló, puncja legyen és ne legyen mentálisan teljesen szétcseszve.
Nekem ez a minimum, ezután meg az összhangon múlik az egész.
Most meg mindjárt megkapom, hogy igénytelen vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!