Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van manapság annyi 20-30 éves vesztes pasi?
"Lehet siránkozni, de, ha akar az ember valakit maga mellé, azért bizony MEG KELL DOLGOZNI!"
Na igen, csak aki nem néz ki jól, és pénzzel sem tudja ezt kompenzálni, az hiába dolgozik. Kb. olyan kilátásai vannak, mint Fogarasi Árpádnak, amikor elkezdett egyedül atombunkert építeni.
Ahogy olvasom, sok nő igényei akkorák, hogy nem lehet megfelelni nekik, és jóképű dugótársuk van. Oké, tételezzük fel, hogy ez van. De akkor MIÉRT az ilyen nagyigényű nőknek akar mindegyik "vesztes"- nek vett alak megfelelni? Bár részemről, senki sem vesztes alkat, akinek ennyi a hibája, hogy nem talál magának barátnőt. Az már igenis az, akinek semmi nem jön össze, mert fröcsögésen kívül mást nem tud. Mert itt is folyton jönnek a kérdések sorra, hogy kövér vagyok, halott vagyok, földalattiban lakom, - lehet csinos, szexistennő, huszonéves, tv-ben látott barátnőm? Még akinek nem is ezek az igényei, azok is valahogy a végén bahh, minden a nő hibája, a nő kezdeményezzen mindig és repüljön be az ablakon most rögtön.
Az megint más kérdés, hogy ki mennyit keressen a kapcsolatban, vagy ki tegye meg az első lépéseket, mert nem mindkét félnek tennie kéne a kapcsolatért, ha már ugyebár egyenlőek?
Megint meg fogom kapni, hogy hah, de ötvenezer elutasítás után nem látja az ember rózsaszínbe a világot. Teljesen igaz. De meg kéne vizsgálni, hogy az az ötvenezer milyen is volt. Meg, hogy a hiba bennünk is lehet. Nőkben, pasikban egyaránt.
Szóval, aki meg a forrongó, negatív nőszapuláson kívül semmit se képes csinálni, az miért is kéri ki magának, hogy vesztes?
26 kíváncsi vagyok, hol vannak azok a "normális" nők.
(segítek: párkapcsolatban)
"Ahogy olvasom, sok nő igényei akkorák, hogy nem lehet megfelelni nekik, és jóképű dugótársuk van. Oké, tételezzük fel, hogy ez van. De akkor MIÉRT az ilyen nagyigényű nőknek akar mindegyik "vesztes"- nek vett alak megfelelni?"
Azért, mert csak ilyen nők léteznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!