Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok ha látnátok egy fiún,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha látnátok egy fiún, hogy bátortalan megtennétek az első lépést?

Figyelt kérdés

Látjátok rajta, hogy nagyon zavarban van a közeledtekben, nem igazán mert ilyenkor megszólalni, ha egymásra néztek akkor gyorsan elkapja a tekintetét és

inkább a földet bámulja.

Lányok megteszitek az első lépést, hogy utána egy kicsit bátrabb legyen vagy inkább amiért félénk inkább nem is foglalkoztok vele?

2018. máj. 26. 20:07
 61/107 anonim ***** válasza:
Akkor minek irtad ki a kerdest?
2018. jún. 3. 17:04
 62/107 A kérdező kommentje:
Puszta kíváncsiságból. Nálam kezdeményezni sohasem kezdeményezett egy lány sem de semmilyen jelét sem láttam senkin sem, hogy szimpatikus lettem volna valakinek.
2018. jún. 3. 17:06
 63/107 A kérdező kommentje:
Mindig is tudtam, hogy nem vagyok vonzó számukra de egy kicsit azért reménykedtem. Ma már nem reménykedek semmiben sem.
2018. jún. 3. 18:07
 64/107 anonim ***** válasza:
A kapcsolat nem alanyi jogon jár, igenis tenni kell érte. A szeretetért is valamilyen szinten, de ha a családoddal nem rontottad el a dolgokat, onnan kaphatsz egy keveset és a barátoktól is.
2018. jún. 3. 18:09
 65/107 A kérdező kommentje:

Azzal tisztában vagyok, hogy csak úgy semmi sem jár.

Barátaim nincsenek és a családommal sem beszélek sokat. Mindig is úgy éreztem, hogy csak meg vagyok tűrve, mint mindenhol.

2018. jún. 3. 18:17
 66/107 anonim ***** válasza:
Előfordul, hogy benned ehet a hiba, ha mindenhol csak megtűrnek.
2018. jún. 3. 18:29
 67/107 A kérdező kommentje:
És mi lehet a hiba?
2018. jún. 3. 18:30
 68/107 anonim ***** válasza:
Erre neked kellene rájönnöd. Figyeld, meg, hogyan viselkedsz társaságban, mi az, ami nem tetszhet nekik benned stb. Kulcsszavak: önismeret és önfejlesztés
2018. jún. 3. 18:36
 69/107 A kérdező kommentje:
Társaságban nem szoktam lenni. Mivel kerülöm az embereket és szinte sohasem beszélgetek senkivel sem. Nincsen miről beszélnem mert velem semmi sem történik.
2018. jún. 3. 18:40
 70/107 anonim ***** válasza:
Mi a hiba? Balázs, neked súlyos lelki gondjaid vannak, a pszichiátria tudja pontosan mi a "hiba".
2018. jún. 3. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!