Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha látnátok egy fiún, hogy bátortalan megtennétek az első lépést?
Figyelt kérdés
Látjátok rajta, hogy nagyon zavarban van a közeledtekben, nem igazán mert ilyenkor megszólalni, ha egymásra néztek akkor gyorsan elkapja a tekintetét és
inkább a földet bámulja.
Lányok megteszitek az első lépést, hogy utána egy kicsit bátrabb legyen vagy inkább amiért félénk inkább nem is foglalkoztok vele?
2018. máj. 26. 20:07
101/107 anonim válasza:
Én ilyen voltam hosszú évekig, de már rájöttem, hogy nem fognak megenni és pisztoly sincs náluk, hogy rögtön lelőjenek, ha megszólítom őket. :D Most azt tűztem ki célul, hogy a "legfullosabbakkal" fogok beszélgetni, és az sem érdekel, ha leráznak. :D F
102/107 anonim válasza:
Nem nem tenném meg sőt a tutyi mutyi pasikra rá sem nézek. Nem jönnek be az ilyen "férfiak"
103/107 A kérdező kommentje:
És miből látod, hogy valaki tutyi mutyi?
2018. jún. 18. 09:35
104/107 anonim válasza:
Hidd el látszik az egy emberen ha valaki bamba és betoji. Az is hogy zavarban van. Hülyeségeket beszél vagy egyáltalán nem tud egy értelmes mondatot kinyögni. Sajnálom nekem ez nem jön be. Biztosan vannak olyan lányok akiknek ez tetszik de az szerintem nem sok.
105/107 anonim válasza:
Pl abból latszik, ha valaki nem mer a masikra, a masik szemébe nézni.
106/107 A kérdező kommentje:
Én sem merek rájuk nézni. Elhiszem, hogy ez egyáltalán nem vonzó.
2018. jún. 18. 14:02
107/107 anonim válasza:
Legjobb, ha eljátszod a határozottat, még, ha belül tud is, hogy nem olyan vagy. Legyél kicsit bunkó, udvariatlan, lekezelő. Beszélj velük úgy, mint ha nem ia érdekelnének igazából, mint ha egy haveroddal beszélgetnél. Aztán vagy bejön vagy nem, ez olyan, mint a lottó. Kb. 1:43 millióhoz az esélye, de ne add fel. :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!