Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha látnátok egy fiún, hogy bátortalan megtennétek az első lépést?
Figyelt kérdés
Látjátok rajta, hogy nagyon zavarban van a közeledtekben, nem igazán mert ilyenkor megszólalni, ha egymásra néztek akkor gyorsan elkapja a tekintetét és
inkább a földet bámulja.
Lányok megteszitek az első lépést, hogy utána egy kicsit bátrabb legyen vagy inkább amiért félénk inkább nem is foglalkoztok vele?
2018. máj. 26. 20:07
21/107 anonim válasza:
Vegyük át még egyszer:
- undorodsz tőlük
- nem vonzanak
- félsz tőlük
- te várod, hogy ők kezdeményezzenek
Mivaaan?!
22/107 A kérdező kommentje:
Kíváncsiság.
2018. máj. 26. 22:12
23/107 A kérdező kommentje:
#21/22: Teljes mértékben azért nem várom el tőlük mert úgyis tudom, hogy esélytelen vagyok.
2018. máj. 26. 22:13
24/107 anonim válasza:
Az összes kérdése értelmetlen.
Ne keressetek benne logikát.
Vannak neki odabent gondok, ő is tudja.
25/107 A kérdező kommentje:
Nem vagyok teljesen tisztában azokkal a "gondokkal".
2018. máj. 26. 22:16
26/107 anonim válasza:
Mi a phaszra vagy kíváncsi, ha undorodsz tőlük?
27/107 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi voltam.
2018. máj. 26. 22:50
28/107 anonim válasza:
Küzdd le az undorodat előbb, utána kíváncsiskodhatsz, addig semmi értelme.
29/107 A kérdező kommentje:
És hogyan küzdjem le mikor napról napra egyre rosszabb?
2018. máj. 26. 23:12
30/107 anonim válasza:
Ezt találd ki te.
Vagy: irány a dilidoki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!