Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos az hogy kerülöm a nőket inkább minthogy leadjam az igényeimet?
Nagyon jól teszed.
Szépnek mondott nőként én is kerülöm az átlagos, átlag alatti pasikat. Jézusom....miféle agymenés ez?
Nem is hiszem, hogy vannak emberek akiknek csak és kizárólag a külső számít. Persze mindenkinél van egy minimum, de jártam már úgy, hogy aki először külsőre nem tetszett megfogott a stílusával, az emberségével, és totál belezúgtam. Szóval lehet esélyt adni az átlagos embereknek is.
Inkább tegyèl èrte,hogy vonzó fèrfivà vàllj.
- Èpitsd az egzisztenciád
- Ruhatàr frissìtès
- Menj edzeni heti 4-5
- Kajàd lődd be
- Fejleszd a belső játèkod
- vonzò stílusos èletet alakits ki
- Szakmailag fejleszd magad
Kezdj el többet nyújtani,megoldàst keress.
Ki nem sz*rja le? Azt teszel amit akarsz. Nem értem az ilyen feltūnési viszketegséges kérdèseket.
Mindha arról álmodnál, hogy a kérdés láttán egy jó nõ majd rádnyomul sajnálatból, nehogy már egyedül maradj szegényke.
Mi az, hogy minden szempontból kerülõd? A bevásárlóban is a pénztárnál elviharzol, ha épp egy nõ az alkalmazott? A nõk is emberi lények, nem csak barátnõ vagy szexpartnerség az egyedüli funkciójuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!