Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg úgy van, hogy a szépeknek jár a párkapcsolat, a rondáknak a prosti?
Figyelt kérdés
2018. máj. 24. 20:42
11/15 anonim válasza:
A prosti azoknak jár, akik emberileg annyira szarok, hogy az ember előbb köti fel magát mellettük, minthogy kapcsolatban éljen velük. 😊
12/15 anonim válasza:
A ronda, felszínes pasiknak biztosan...
13/15 anonim válasza:
Nem. A szépek is lehetnek undorító személyiségűek,akikkel sose jönnék össze. Sőt elég gyakran ez van. Az átlagosabb vagy csúnyábbak nincsenek annyira elszállva maguktól,így rendesebbek. Legalább is én ezt tapasztaltam. Sose volt olyan hűű de modellfiú pasim,mert azok mind beképzeltek voltak,és 5 nőjük volt egyszerre.
14/15 anonim válasza:
Manapság már nem kell küzdeni semmiért és senkiért, amikor pénzért minden megvehető. :)
A legjobb dolog az instant boldogság, gyorsan oldódik :) F
15/15 anonim válasza:
És mi jár a ronda nőknek?
Csak szólok, hogy a társadalom fele nő, és vannak nagyon csúnya nők, akik senkinek se kellenek, még szexre se, vagy ha arra találnak is valakit, nekik szeretetre/törődésre stb. is szükségük van (sokkal nagyobb mértékben, mint a férfiaknak), amit még megvásárolni sem lehet, szóval szerintem a legjobban a csúnya nők szívják meg. Csak hát ők nem járnak ide keseregni, meg úgy általában nem a másik nemet szokták hibáztatni a helyzetükért..(bár itt most pont nem ez megy, de a gyk-ra és úgy általában ezzel kapcsolatos netes tartalmakra eléggé jellemző)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!