Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éjszakai ismerkedésről lenne szó. Szerintetek jó ha megnyitok úgy egy szettet, hogy abban van egy csaj aki nekem tetszik, de előtte azt mondom szeretném a barátnőid megismerni, mert ahogy a mondás tartja madarat tolláról embert barátjától?
Attol fugg hanyas szettrol van szo. 3 lany eseten csinalhatsz akarmit, kicsi az esely, barmi is mukodik kiveve, ha nagyon esete vagy a lanynak.
Szerintem egy bemutatkozas eleg a baratnoknek, nem veluk akarsz ismerkedni. Annyira kell oket bevonni, hogy ne legyen a fura idegen. Egy-egy mondat boven eleg. Utana meg koncentralj a lanyra.
#13 ha eletedbe megnyitottal harmas szettet pontosan tudod, hogy ez ugy nez ki, hogy a ket lany lopva fogad titeket nezni, s rolatok fog dumalni. S mivel mindket lany fokusza rajtatok van igy a harmadik, meg veletlenul se fog egy ici-pici biztato jelet se adni, mert “mit fog gondolni rolam a ket baratnom”. Te abbol indulsz ki, hogy a lanyok segitik egymast az ismerkedesben, de ez nem igy van.
4 lanynal talan konnyebb, mert ott a harom lany jobban el van a negyedik nelkul.
Kettes szett meg rosszabb. Mert ott mit kezdesz az egyeduli lannyal?
Alegjobb dolog amit tehetsz, hogy odamesz elmondod, hogy tetszik, s nem akarod elrontani a csajos estet, de mindenkeppen meg akarod ismerni ot. S tudod hol lehet kapni Budapest legeslegjobb fagyijat, amit imadni fog. (Nyilvan ez kamu) zarod facebookra.
Harmas szettnel is ugyanez a method, csak ott meg elott beszelj vele par mondatot, s megnyitasnal, hasznalj egy false time constraint, hogy vissza kell menned a barataidhoz igy csak 1 perced van. Igy a lany megnyugszik, tul sokaig nem leszel a szetben, de bemutatkozol illedelmesen a tobbieknek. De harmas szettnel, siman lehet az, hogy kifogsz egy jo napot, s a lany abszolult vevo rad. Ezt lehet erezni, mennyire nyitott arra, hogy beszelgessetek. Ha nyitott akkor izolald 2 percen belul, ugyis hasznaltal a FTC igy mondhatod, hogy mivel vissza kell menned, igy bumutatnad ot a barataidnak, de visszahozod ott a barataihoz, (nyilvan ez is kamu) S ezzel meglesz az indokod, hogy kettesbe legyetek.
Nekem az a tapasztalatom, hogy mindegy, hogy normalis vagy, vagy sem. Bulizni vannak ott, nem pasizni.
Mint irtam, ha bejossz a lanynak, akkor nyilvan ez felulirhato, de nekem nem tul sok ilyen alkalom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!