Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól látom, hogy gyakorlatilag a mai fiatal női
generáció úgy viselkedik nem csak a csúnya/idős, hanem
az átlag férfiakkal is, mint a sztárok a rajongóikkal?
Miért legyek elérhető az átlag férfi számára, ha én nem vagyok átlagos?
2018. máj. 23. 18:55
Ha mindenki a saját kategóriájában lévő partnert keresné, nem lenne ennyi kudarc és csalódás. Én sem írtam annó plázacicálnak és fullos csajoknak, mert nem hozzám valók, nem az èn szintemen vannak.
2018. máj. 23. 20:07
Közel 15-20 éve sem volt más nagyon a helyzet, csak akkor nem volt selfie, facebook, okostelefon. Viszont akkor is voltak műnők, plázacicák, kigyúrt alfák. És problémáztam ezen? Nem! Most is vannak átlagos csajok. Ha normálisan utasIt el, vedd tudomásul, é
2018. máj. 23. 20:11
Közel 15-20 éve sem volt más nagyon a helyzet, csak akkor nem volt selfie, facebook, okostelefon. Viszont akkor is voltak műnők, plázacicák, kigyúrt alfák. És problémáztam ezen? Nem! Most is vannak átlagos csajok. Ha normálisan utasIt el, vedd tudomásul, és kész. Csak akkor küld el a pics@ba, ha már rögtön az első válaszában flegmán, bunkón lekezel.
2018. máj. 23. 20:13
Kérdező, mégis mit értesz az alatt, hogy "sztárként" viselkednek? Miben nyilvánul ez meg konkrétan? Csak érdeklődésképpen kérdezem, mert így elég nehéz érdemben hozzászólni a témához.:D
2018. máj. 23. 20:18
Kérdező, pontosan le tudnád írni, hogy a te milyen viselkedést várnál el ezektől a nőktől?
2018. máj. 23. 20:29
17/53 A kérdező kommentje:
"Kérdező, pontosan le tudnád írni, hogy a te milyen viselkedést várnál el ezektől a nőktől?"
Irok rá egy való életből vett példát: Túlzásnak találom, szerintem nem csak én, hogy egy alkalmi munkákból élő csaj királynőként viselkedik, fennhordja az orrát a semmire... Könyörgöm, legalább tegyen már le valamit az asztalra, aztán beszéljen a férfiakkal kioktató hangnemben, hogy őszerinte a férfi miket csinál rosszul... Nevetségesek a mai nők. Nyújtani semmit nem nyújtanak kb, de az elvárásaik az egekben vannak! A viselkedésük meg olyan, mintha nem tudom mit találtak volna fel. Összefoglalva: Úgy kellene viselkedniük, ahhoz mérten, amit nekik sikerült az asztalra letenniük.
" Persze 30 fölött ahogy veszítenek az értékükből, jön a pofáraesés, és cirmi, nyávi, lexike, stb." Van macska meg férfi is...nem zárja ki a kettő egymást.
Anyád mennyit veszített az értékéből btw?
2018. máj. 23. 20:46
2018. máj. 23. 20:48
Kérdező, és azok a nők, akik az általad nehezményezett módon viselkednek ("a semmire hordják fenn az orrukat") kicsodák neked? Baráti köröd tagjai? Szóval milyen kapcsolatban állsz velük?
2018. máj. 23. 20:54
Kapcsolódó kérdések: