Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csodálkoznak az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csodálkoznak az ilyen nők, hogy nem találnak maguknak párt társkeresőn?

Figyelt kérdés

Azokra értem, akik titkolják, hogy gyerekük van, majd egyszer csak előhozakodnak vele, miközben tudják, hogy a pasi nem akar gyereket vagy másnak a gyerekét.

Vagy akik szó szerint pótapát keresnek társkeresőn, és teljes mértékben elvárják, hogy a leendő párjuk úgy kezelje a gyereküket, mintha sajátja lenne.

Nem látják, hogy ez a gyerekkel való nyomulás vagy aljas titkolózás mennyire visszataszító?

Ismerősöm talált magának könnyen párt, van 2 gyereke, de le is szögezte a profiljában, hogy nem pótapát keres, és nem akarja, hogy más nevelje a gyerekeit.

2018. máj. 23. 07:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
39%

Valószínű ezek azok a spermadonoros nők, akik felcsináltatták magukat egy kölök kedvéért, nagy volt a lamúr 1 hónapig, facebook tele lett a gyerek képeivel, apuka sehol, ugye, a gyerek csak úgy lett.

Majd anyuci rájött, jó neki papa nélkül, mivel egy lusta disznó, csak szeretné kibabázni magát.

Most meg anyagi gondjai vannak, ezért kénytelen pasit fogni magának(bár legszívesebben nőt akarna, csak annak nincs pénze eltartani őket)

2018. máj. 23. 10:15
 12/19 anonim ***** válasza:
#11 Milyen statisztikád van konkrét esetekről, ahol bizonyíthatóan így történt?
2018. máj. 23. 10:25
 13/19 anonim ***** válasza:
86%
57% Nem unod még a hímsovi válaszaidat? Minden nő rossszul keres... :) Szerintem inkább te, és nem bírod elviselni, ha más nem.
2018. máj. 23. 10:26
 14/19 anonim ***** válasza:
42%

A legtöbb fiatal anyuka esete.

Ment a nagy válogatás, herceg keresése. Nem volt jó a Gábor a szomszédból mert az nem top pasi. A diszkóban megtalálta álmai lovagjàt Gergőt aki egy alfahím. Össze is jött vele, terhes is lett! Gergő mert félcigány nem meghazutólva a származàsát a fellelőség sźó hallatán elmenekült.!

Teltek az évek, nincs pènz! Mostmár jó lehetne egy "nyomi" pótapa is. A kocka irodai munkás Béla, vagy a dagadt Feri is. Csak valaki húzzon ki a bajból amit magamnak okoztam a felszínes válogatással anno.

2018. máj. 23. 10:38
 15/19 anonim ***** válasza:
77%

Érdekes, jópár egyedülálló (vagy volt egyedülálló) anyukát ismerek, ez a sztori egyikre sem igaz. Persze nem azt mondom, hogy nincs ilyen, de lényegesen kevesebb, mint itt sokan feltételezik.

2018. máj. 23. 10:48
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

"Ment a nagy válogatás, herceg keresése. Nem volt jó a Gábor a szomszédból mert az nem top pasi. A diszkóban megtalálta álmai lovagjàt Gergőt aki egy alfahím. Össze is jött vele, terhes is lett! Gergő mert félcigány nem meghazutólva a származàsát a fellelőség sźó hallatán elmenekült.!"

Bizony, a legtöbb fiatal anyukát Gergő a kancigány csinálta fel, mert mindenki az ő farkát akarta...

Ti hol álmodjátok ezeket?

2018. máj. 23. 11:08
 17/19 anonim ***** válasza:

"

Valószínű ezek azok a spermadonoros nők, akik felcsináltatták magukat egy kölök kedvéért, nagy volt a lamúr 1 hónapig, facebook tele lett a gyerek képeivel, apuka sehol, ugye, a gyerek csak úgy lett.

Majd anyuci rájött, jó neki papa nélkül, mivel egy lusta disznó, csak szeretné kibabázni magát." Neked rettentően torz lelkivilágod van, ez már kiderült.

Barátom két éves volt, amikor meghalt az édesapja, fiatalon, több nőismerősömet annak ellenére hagyta el a férje, hogy jól karbantartotta magát, munka és gyereknevelés mellett a házimunkát is csinálta, miközben papa b-szott mindenre ..

Írom ezt annak ellenére, hogy a kérdésben szereplő jelenséget elítélem, hiszen egy gyerek nem elhanyagolható körülmény.

2018. máj. 23. 11:42
 18/19 anonim ***** válasza:
52%

Nem értem. Nem lehet úgy együtt élni hogy a pasi nem neveli a gyerekemet?

A másik meg: egy bizonyos kor felett természetes hogy a nőnek van gyereke. Ha nincs az azt jelenti hogy vagy válogatós vagy kutyának se kellett eddig aki felcsinálta volna. Miért pont az adott pasi tenné ezt meg?

Szerintem minden pasi felejtse el az előítéleteket és a nőt, társat keressen és ne az legyen mérvadó hogy van e gyereke vagy sincs.

2018. máj. 23. 13:14
 19/19 anonim ***** válasza:

Nos, egyszer voltam fenn egy évig társkeresőn. Röviden leírtam a bemutatkozásomban, hogy van egy óvodás korú gyerekem, akinek nem pótapát keresek, hanem első körben magamnak kapcsolatot. Elkerülendő a rettegést, hogy pótapuka, eltartó stb kell. Hárman írtak rám az egy év alatt, egyik egy ősz öreg bácsi, akinek "nem gond a gyerek". Akkor voltam 37 éves és csinos. Na, azóta sem társkeresőzöm.

Amúgy az exemtől 12 év után váltam el, 165 cm magas volt és világ életében csóró, mielőtt valaki azzal jönne, hogy valami don Juannal csináltattam fel magam.

2018. máj. 23. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!