Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet kijönni a barátzó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet kijönni a barátzónából?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy számomra nagyon szép fiatal lánnyal internetről. A randi szerintem jó volt, megvolt az összhang nevettünk, beszélgettünk. Csak a végén elmondta hogy ő barátságnál többet nem szeretne, jó lehet azért mert egy fejjel magasabb nálam, de nekem ez a nő nagyon kell a mosolya a nevetése a szeme, teljesen elvarázsolt, ha kell éveket várok rá. Azt gondoltam hogy mindig ott leszek melletted, ha baj van meghallgatom figyelek rá és így talán érezni fogja hogy ott vagyok mindig mellette és adom a szeretetet és emiatt remélhetőleg kiváltja a vonzalmat nála irántam és így sikerül a barátzónából kikerülni, egyéb ötletek?
2018. máj. 22. 15:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ha helyi menő csávóvá válsz, kigyúrod magad vagy megnyered a lottót, talán sikerülhet.
2018. máj. 22. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!