Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet kijönni a barátzó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet kijönni a barátzónából?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy számomra nagyon szép fiatal lánnyal internetről. A randi szerintem jó volt, megvolt az összhang nevettünk, beszélgettünk. Csak a végén elmondta hogy ő barátságnál többet nem szeretne, jó lehet azért mert egy fejjel magasabb nálam, de nekem ez a nő nagyon kell a mosolya a nevetése a szeme, teljesen elvarázsolt, ha kell éveket várok rá. Azt gondoltam hogy mindig ott leszek melletted, ha baj van meghallgatom figyelek rá és így talán érezni fogja hogy ott vagyok mindig mellette és adom a szeretetet és emiatt remélhetőleg kiváltja a vonzalmat nála irántam és így sikerül a barátzónából kikerülni, egyéb ötletek?
2018. máj. 22. 15:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
50%
Első ötlet: mielőbb felejtsd el, ugyanis ha a barátzónába egyszer bekerültél, akkor esélyed nincsen. Valakibe majd bele fog szeretni és letojja a fejedet, addig meg jó leszel lelki szemeteszsáknak...
2018. máj. 22. 15:14
 2/11 anonim ***** válasza:
Azzal, hogy sok figyelmet fordítasz rá magadnak ártasz. Ha minél inkább lexarod akkor magadnak jót teszel és ez az egyik legjobb módja annak, hogy ki gyerek a barátzónából, mivel ha van olyan kapcsolat köztetek ami miatt ő elkezd majd hiányolni az már jó út a kijövetel felé, de ne bízz ebben annyira, mert velem életemben egyszer történt ez meg, csak éppenséggel én addigra már kiirtottam minden érzelmet magamból a lány felé. Szóval lényegében hagyd a fenébe a lányt, ne foglalkozz vele.
2018. máj. 22. 15:17
 3/11 anonim ***** válasza:
Felejtsd el egy időre, fejleszd magad, tanulj meg ismerkedni, szerezz tapasztalatokat és fél-egy év múlva egy új, határozottabb és tapasztaltabb férfiként próbáld meg újra. De addigra jó eséllyel már te nem akarod majd őt, mert lesz nála jobb.
2018. máj. 22. 15:20
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha a dilidokinál akarsz kikötni, a legjobb úton jarsz.
2018. máj. 22. 15:20
 5/11 anonim ***** válasza:
Sehogy! A barátzónából nincs kijövetel!
2018. máj. 22. 15:38
 6/11 anonim ***** válasza:

Hát vagy elfogadod hogy barát lesz és nem képzelsz bele semmit többet, vagy engedd el mert csak magaddal csesznél ki.

Amúgy meg azzal hogy meghallgatod és mindig ott vagy mellette, csak még mélyebbre ásod magad a barátzónába.

2018. máj. 22. 16:17
 7/11 anonim ***** válasza:
Ne várj rá! Őszinte volt! Azonnal jelezte csak udvariasan hogy ronda vagy neki! Ez szerinted később megváltozik?
2018. máj. 22. 16:18
 8/11 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy nem barátkozol vele és tovább lépsz.
2018. máj. 22. 16:20
 9/11 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen, hogy lelki szemetesláda. A nő elmondta, hogy nem akar semmit, csak barátságot. Ha a férfi kapcsolatban marad vele, az olyan, mintha igent mondott volna a barátságra. Barátoknak meg oda-vissza kiöntjük a szívünket.
2018. máj. 22. 16:33
 10/11 anonim ***** válasza:
Ne erőltesd! Már ott megbukik 100%-osan a dolog, hogy egy fejjel magasabb nálad. Még az is kész csoda, hogy egyáltalán így szóba állt veled és nem szégyell, mint a legtöbb alacsony pasit egy átlag nő.
2018. máj. 22. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!