Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen negatív akit a felhasználók?
Ha egy csinos nő egy csúnya férfivel van és erről szól a kérdés akkor máris kamunak gondolják, ha egy csúnya pasi csinos barátnőt szeretne akkor máris azt kezdik el hogy add lejjebb az igényeidet keressél hozzád hasonlót vagy gazdagodj meg stb.
Nem igaz hogy nem láttatok még olyat hogy egy csúnya nem gazdag pasinak csinos barátnője van pedig nagyon sok rohangál ilyenekből az utcán és nekem is vannak ilyen ismerőseim Ha egy csúnya pasi csinos barátnőt szeretne nyilván összejöhet neki ha nem teljesen rossz a személyisége.
Miért nem bátorítjátok inkább az ilyen kérdezőket, miért húzzátok le?
Összesen 3 kapcsolatom volt. Az elsőnek a saját nagymamája mondta, hogy nem érti, egy ilyen szép lány mit lát az unokájában. Arról is tudok, hogy a második exemnek is lettek ilyen dolgok megjegyezve. A férjemre is mondták már férfiak, hogy "nem nagy szám", és sokan gondolták, hogy simán le tudnak csapni a kezéről. Nekem külsőre mind a hárman nagyon bejöttek, kifejezetten jóképűnek tartottam őket, a férjemnek pedig minden porcikája tetszik. Teljesen oda vagyok érte, nagyon beindít. Arról én nem tehetek, hogy rossz az emberek ízlése. 😀 Nekem a most annyira divatos pasik egyszerűen nem tetszenek, nincs bennük fantázia, nem vonzanak, unalmasak, nőiesek, gyengék, felszínesek.
Nincs problémám magammal, egyikük sem gazdag, csak szólok, mielőtt kötözködtök.
Felőlem mindenki olyan nő/férfi után sóvárog, amilyen után csak akar, szerintem a probléma ott kezdődik, ha valaki számon akarja kérni a kiszemeltjeit azért, mert nekik is fontosak a külsőségek. Ha "csúnya" (bármit is jelentsen ez) férfi vagy, és lepattint egy neked tetsző nő, nincs jogod neheztelni rá, hiszen neked éppúgy nem felel meg egy "csúnya" nő, mint ahogyan te nem felelsz meg neki. A külsejétől függetlenül jó személyisége simán lehet annak is, akit te kosaraznál ki, bármilyen hihetetlen.
Egyébként nem muszáj leadnod az igényeidből, mert esély mindenre van, arra is, hogy egyszer összeszedsz egy olyan csajt, amilyenre vársz. Csak akkor ne gyere ide rinyálni és ostorozni azokat, akik nem tesznek a kedvedre.
Mire fel járna a csinos nő egy ronda pasasnak?
Ha a nő igényes magára, hogy jól nézzen ki, jogos elvárás ez a partner felé is.
Mit tud nyújtani cserébe? Szép belsőt? Azt a szép külsejű nő is nyújtja, különben nyilván nem akarna összejönni vele a ronda pasi... Borul a mérleg az egyik irányba... Ha pénze van a pasinak, és esetleg ezzel tud kompenzálni, akkor még szerencsétlen nőt szólják meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!