Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen negatív akit a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen negatív akit a felhasználók?

Figyelt kérdés

Ha egy csinos nő egy csúnya férfivel van és erről szól a kérdés akkor máris kamunak gondolják, ha egy csúnya pasi csinos barátnőt szeretne akkor máris azt kezdik el hogy add lejjebb az igényeidet keressél hozzád hasonlót vagy gazdagodj meg stb.

Nem igaz hogy nem láttatok még olyat hogy egy csúnya nem gazdag pasinak csinos barátnője van pedig nagyon sok rohangál ilyenekből az utcán és nekem is vannak ilyen ismerőseim Ha egy csúnya pasi csinos barátnőt szeretne nyilván összejöhet neki ha nem teljesen rossz a személyisége.

Miért nem bátorítjátok inkább az ilyen kérdezőket, miért húzzátok le?

2018. máj. 22. 12:33
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
......negatívak itt a.....
2018. máj. 22. 12:34
 2/14 anonim ***** válasza:
49%
A poor nep mar csak ilyen , folyton lehangolo.
2018. máj. 22. 12:40
 3/14 anonim ***** válasza:
86%

Csak mert vannak ilyen párok, ahol a férfi csúnya, a nő pedig jól néz ki, az nem jelenti azt, hogy csúnya férfiaknak alanyi jogon a legjobb nők járnak és ezt férfiként mondom!

Azok a férfiak, akiknek a nem túl előnyös külsejük ellenére is szép barátnőjük van, azok vagy nagyon ott vannak emberileg vagy lehet, hogy a nőnek bajok lehetnek az önértékelésével/önbizalmával, beéri ennyivel vagy nagyon zárkózott.

Azért el lehet mondani, hogy az esetek kis részében látni olyan párokat, ahol a férfi kifejezetten ronda, a nő pedig kifejezetten szép és nem negatív vagyok, hanem reális.

2018. máj. 22. 12:44
 4/14 anonim ***** válasza:
39%
Ha már az ő korlátolt kis éltük is nyomorult, osztják ezerrel a felettébb okos és hasznos tanácsokat másoknak, hogy ők is ugyanolyan nyomorultakká válhassanak. Őszintén nem értem, hogy az itteni rinypina bagázsnak, akiknek semmi sikerük párkapcsolatok terén, hogy van egyáltalán pofájuk másnak tanácsokat osztogatni..
2018. máj. 22. 12:48
 5/14 anonim ***** válasza:
62%

Nem igazán értem, hogy miért lenne negatív az, ha leírom a tapasztalataim. Nem, nem láttam még csúnya és szegény sráccal szép lányt. Sőt, még átlagost sem nagyon. Az én barátnőim sem úgy voltak, hogy csúnyának találtak és utána szerettek belém, mert kedves voltam pont úgy, ahogy minden második srác. Ha tetszik, ha nem, az emberek erős többségénél kell egy külső fizikai vonzalom is ahhoz, hogy esélyt adjon a másiknak érzelmileg.

Ha valóban sok csúnya pasi és szép lány páros rohangál az utcán, miért nem láttam még ilyet? Esetleg valaki keresne egy élő utcai kamerát, amit egy fix időpontban nézhetnének a felhasználók és kereshetnék rajta ezeket a párosokat?

2018. máj. 22. 13:02
 6/14 anonim ***** válasza:
94%
A kérdések 90%-a kamu.
2018. máj. 22. 13:02
 7/14 anonim ***** válasza:
Lehet nem is rondák ezek a férfiak, csak neked nem jönnek be.
2018. máj. 22. 13:03
 8/14 anonim ***** válasza:
És csak azt tudom mondani hogy tapasztalatokat írok le, meg következtetéseket, amiket saját magam vontam le a saját szubjektív élményeiből, de az is tény hogy nagyon relatív a szép vagycsinos, meg a csúnya is....
2018. máj. 22. 13:24
 9/14 anonim ***** válasza:
63%

Amúgy szerintem nem az a baj, hogy kamu, hanem az, hogy errõl szól a kérdés......

Én nem csak úgy értelmezem a kapcsolataimat, hogy mi vagyunk a szép+szép vagy szép+csúnya pár, hanem más szempontok is feltūnnek számomra egy kapcsolatban, ez így elég sekélyes téma.....

2018. máj. 22. 13:42
 10/14 anonim ***** válasza:

Kérdező a képeket szándékosan felejtetted el linkelni???

Megvan a napiszar.**, lehet örülni a kérdésednek?

2018. máj. 22. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!