Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mások szerint undorító a szemèlyisègem! Mit tehetek? N
Mégis az lehet. Én is ilyen lehetek.
Felszínességen túl alig-alig akad olyan, aki ismerkedne velem. Már az elején rossz benyomást teszek. Felülírhartatlan
Az undorító elég erős jelző, nem ismerlek, de kételkedek a jogosságában.
Kik azok a mások? Ismernek-e eléggé?
Ha bízol bennük, kérdezd tőlük, miben változzál, ha nem bízol bennük, hát gondold át magad, miért vagy ilyen emberkerülő?
Nekem is undorító a személyiségem, kötekedős,okoskodó és bunkó vagyok, sokat beszélek és fárasztóan hatok másokra, tipikus skorpió (nem hiszek az ezotériában, de ez igaz).
Sokkal több olyan ember van, aki nem kedvel, mint aki igen, de nem zavar. Ismerem a hibáimat és amin tudok javítani azon próbálok, de van amin nem lehet.
Fogadd el magad úgy, ahogy vagy és ne foglalkozz másokkal, úgy sem tudsz mindenkinek megfelelni. Légy olyan, hogy magadat tudd szeretni más nem számít. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!