Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mások szerint undorító a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mások szerint undorító a szemèlyisègem! Mit tehetek? N

Figyelt kérdés
2018. máj. 21. 17:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ebben mi az undorító?
2018. máj. 21. 19:40
 12/15 anonim ***** válasza:
24%

Mégis az lehet. Én is ilyen lehetek.

Felszínességen túl alig-alig akad olyan, aki ismerkedne velem. Már az elején rossz benyomást teszek. Felülírhartatlan

2018. máj. 21. 21:22
 13/15 anonim ***** válasza:
69%

Az undorító elég erős jelző, nem ismerlek, de kételkedek a jogosságában.

Kik azok a mások? Ismernek-e eléggé?

Ha bízol bennük, kérdezd tőlük, miben változzál, ha nem bízol bennük, hát gondold át magad, miért vagy ilyen emberkerülő?

2018. máj. 22. 10:10
 14/15 anonim ***** válasza:

Nekem is undorító a személyiségem, kötekedős,okoskodó és bunkó vagyok, sokat beszélek és fárasztóan hatok másokra, tipikus skorpió (nem hiszek az ezotériában, de ez igaz).

Sokkal több olyan ember van, aki nem kedvel, mint aki igen, de nem zavar. Ismerem a hibáimat és amin tudok javítani azon próbálok, de van amin nem lehet.

Fogadd el magad úgy, ahogy vagy és ne foglalkozz másokkal, úgy sem tudsz mindenkinek megfelelni. Légy olyan, hogy magadat tudd szeretni más nem számít. :)

2018. jún. 9. 21:58
 15/15 anonim ***** válasza:
Pénzzel minden megoldható!
2018. jún. 9. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!