Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti találkoztatok már ilyen felszínes lánnyal?
Van egy új kolléganőm aki igaz csinos de úgy beszél hogy teljesen ledöbbentem hogy ilyen létezik, valahogy nem ilyen nők között mozgok.
Csak a külső számít neki, hogy ilyen helyes OlyAn helyes, sportos,magas stb.
Most van valami pasija és csak azt hozza fel nála jó tulajdonságként hogy mennyire jó pasi. Az hogy netán humoros, intelligense stb.fel sem hozza...
Persze, elég gyakran. Ugyanúgy találkozok ennyire felszínes fiúkkal is, akiknek az számít, hogy az ő csajuk legyen a legjobban kinéző.
Belegondolva több felszínes fiúval találkoztam már, mint felszínes lánnyal.
Miért baj az ha egy nőnek számít a külső? Fontos hogy jól nézzen ki az akivel együtt van
Nekem is nagyon fontos ez hogy tudjak hozza igy vonzodni szexuálisan
Belső tulajdonsága hiába jó valakinek ha külsőre nem jön be nem indítja be a fantáziám.
Nemtől függetlenül vannak felszínes, egyszerű emberek, nők és férfiak.
Az ilyenekkel egyszerűen nem foglalkozok. Nem is az, hogy zavarna, hanem nem érdekel.
#8 nem arról vam szó, hogy ne lenne fontos a külső. Férfiként nekem is fontos, hogy vonzódjak egy nőhöz szexuálisan. De egy nőben nem önmagában 2 szép mellet és egy kerek popsit látok. Ha valakit CSAK a másik külseje érdekel, akkor az felszínesség. Erről szólt a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!