Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-hez közeledő, sokszor gyerekes főnökök miért hajtják a huszonéves alkalmazottaikat? Kapuzárási pánik? Könnyű préda a tiniriherongyok?
"Neked nem tök mindegy, hogy mit csinál a főnököd, vagy a szomszéd asztalnál úlő tiniriherongy"
Tudom divat ezt minden kérdés alá beírni, aztán felpontozgatja egymást a sok agyhalott...
Nekem speciel nem tök mindegy, hogy mi történik a munkahelyemen, a gyk munkanélküli lepontozómestereinek gondolom igen. Majd ha főnököddé teszik az egyik szolikirálynőt neked sem lesz mindegy.
"Persze, csődbe viszik a céget a versenyszférában azzal, hogy inkompetens hülyéket ültetnek valóban fontos pozíciókba. Normális cégnél nem csinálnak ilyet."
Hagyjuk már ezt a hülyeséget :D Rengeteg inkompetens ember van jó pozícióban, haveri alapon.
Na meg pont egy multinál is csak egy kis porszem egy főnök, ha hónapokig nem lenne ki ellátja a pozícióját akkor sem lenne különösképpen semmi baj.
A 40-es pasasok jó része a 20-as nőkre csorgatja a nyálát... feszes test, kevesebb megkeseredettség az élettől, könnyebb becserkészhetőség... csak épp van, akinek ezek közül esélye sincs. A maradék meg hajtja ezeket a nőket. Persze szép számmal akadnak kivételek is, szerencsére.
Én úgy vagyok vele, hogy zsák a foltját. Erkölcsi nulla a másik erkölcsi nullával (ezt arra az esetre értem, amikor a csajszi is tud arról, hogy a pasi nős, gyerekes). Egyedül a feleséget, gyerekeket sajnálom... volt ilyenre példa ismeretségi körben, mondjuk 50es korosztály volt a pár, a gyerekek szerencsére már felnőttek... de a feleség... rendesen dolgozott, mindent megadott a férjének, és akkor majdnem le lett cserélve egy ribire, csak mert annak feszesebb a teste. Csak azért nem lett lecserélve, mert a pasas feldobta a pacskert szívinfarktus miatt útközben.
Szerintem is undorító, nekem sem mindegy, mivel én is voltam és a gyerekem is lehet majd ilyen helyzetben, hogy a 40körüli apókák kihasználva a pozíciójukat próbálkoznak a gyenge láncszemeknél.
Mondjuk engem a 10+ év korkülönbség máshol is zavar, amikor az épp menstruálni kezdő 14-15 éveseket dugnák meg a huszonéves férfiak.
De akár fentebb is mehetünk, az is visszataszító, mikor 45 körüli frissenvált nőknek udvarolgatnak 60körüli férfiak.
Mind ugyanúgy csinálja. Érezteti a nővel, hogy kevesebbet érnek, kevesebbet tudnak, kevésbé jómódúak, kisebb a hatalmuk, majd egy alacsony önbecsülésűt pillanatok alatt behálóznak. Vagy csak szexre, vagy csak kapcsolatra, de ez sosem egyenrangú dolog, akkor se, ha a 19 éves csaj azt mondja, hogy akarta.
Ha a manipuláció nem játszhatna, egy 20 éves nő sem választana nála sokkal idősebb férfit sem szex/sem akármilyen kapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!