Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik út lenne megfelelőbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik út lenne megfelelőbb az alábbi tényezők mellett?

Figyelt kérdés

Képben van egy pasi, akivel néhány hete találkozgatok/ismerkedem. A második találkán megakart csókolni, viszont nem éreztem még úgy, hogy ismerem már annyira, hogy bízzak benne, és belemenjek. Szóval azóta így nem is probálkozott. Nem túl sokszor találkozunk egyébként, mert rettenetően elfoglalt, és nagyon maximum az esti órákban ér rá(m).

Ezidő alatt bejött a képbe a volt párom, akivel több mint félévvel ezelőtt váltunk el egymástól, (őszintén, inkább én léptem le már mérgemben) bizalmi problémák és a túlzott viták miatt. Utána még hetekig hónapokig szenvedtem miatta.. Mostanra már lezártnak érzem őt érzelmileg, ezért most így, hogy ismét felvettük a kapcsolatot, beszélünk/találkozunk nagyon fura érzéssel tölt el. Viszont valamiért mindkettőnknek olyan egyértelmű, hogy jó együtt ismét, és együtt lehetnénk újra, mert talán változtunk már annyit, hogy érettebben kezeljük a dolgokat is.

Ismerem ezt a felmelegítve csak a káposzta jó dolgot.. De nem alapoznék most ilyenekre. És sajnos az érzéseimre sem tudok kifejezetten.Sőt, még a racionális gondolkodásom is elveszett, úgy érzem.

22

2018. máj. 16. 09:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Tudom hogy közhely, de a legmegfelelőbb út ilyen esetben is az, amit a szívedben érzel,ha az az ex, akkor próbáljátok felmelegíteni azt a bizonyos káposztát. 😀 Bocs, de ezt neked k ell érezned....
2018. máj. 16. 10:37
 2/2 anonim ***** válasza:

A rossz dolgok leértékelődnek a jók pedig fel. Ennek evolúciós haszna van. Ezért sétál bele a földön minden élőlény időközönként ugyanazokba a csábító csapdákba.

Kutyából nem lesz szalonna. Fél év pedig semmi. Még ilyen fiatalon is.

Ami viszont előjött, az a bizalmi kérdés. Ott is az volt a baj és a most alakulót is az tette gallyra. Nem volt itt érettség változás meg semmi egyéb.

Pusztán a könnyebb utat próbálod választani, amit már bejártál. Ott a csalódás is kisebb, hisz sokkal kevesebb a bizonytalan faktor. Ez gyávaság. Kerek perec kimondom.

2018. máj. 16. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!