Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
39 éves nőként ilyen tulajdonságokkal érdemes egyáltalán ismerkednem?
Negatívumokat sorolnék fel,ami nekem nem az,de sokaknak az lehet,pozitív dolgokat most hagyjuk.
- rettentő módon utálok dolgozni,mindig is utáltam a munkát,nem értem azokat akik munkában lelik örömüket,persze kénytelen vagyok dolgozni a pénz miatt
- szeretek lustálkodni,szeretem a netes játékokat,főleg egybe vagyok belehabarodva,főleg azzal játszom
- szeretek iszogatni,főleg főzés közben,de munka után is jól esik meginni valamit (nem járok kocsmákba)
- nem akarok gyereket,nem is szeretem őket
- utálom már a magassarkú cipőket,fiatalabb koromban mindig magamra erőltettem,elegem lett belőle
- szeretek egyedül aludni,utálom ha valaki horkol mellettem
- nincs lakásom,nincs autóm,albérletben élek,régen meg volt a pénz ezekre,de inkább jól éreztem magam belőle,élményekre költöttem
- nem szeretem az embereket,nem szeretek barátkozni,nem szeretem más baráti társaságát,nem akarok beilleszkedni sehova,nekem elég az a pár ember akiket ismerek,és elfogadnak úgy ahogy vagyok
- utálom a strandot,meg a vízpartokat olyan szempontból,hogy nem szeretek mások előtt fürdőruhában feszíteni,meg aszalódni sok ember között,egyedül szeretek napozni
- magasságomhoz mérten kb.60 kilónak kellene lennem,70 kiló vagyok,nem szeretek sportolni,soha nem is érdekelt,akkor eszek amikor éhes vagyok,nem érdekelnek a szabályok ezzel kapcsolatban
- utálom a nagy tömegű rendezvényeket,nem érdekelnek a koncertek,utálom a tömegközlekedést,fóbiám van a vonattól meg a repülőtől
Most így ennyi jutott eszembe ami szerintem másnál gondot okozhat :)
36 éves vagyok, sokmindenben hasonlítunk.
Imádom a video játékokat, egyre én is rá vagyok kattanva, nincs autóm, én is utálom a nagy tömegeket, soha nem szerettem. Alapvetően dorkóban járok, skinny farmerrel, nincs ezzel gond. Az alakomra viszont ügyelek, 50 kg vagyok, de ezért teszek, na nem annyira sporttal, mint étkezéssel. Van egy 10 éves fiam. Mindezek ellenére folyamatosan próbálkoznak minden korosztályból a férfiak 18-50-ig a neten is, meg élőben is, szóval érdemes, ha vágysz kapcsolatra. Én nem vágyok.
Persze, hogy érdemes.
Feldobná az életed egy kis izgalom/szerelem.
Én még csak huszonéves vagyok, de nagyon hasonló típus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!