Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyetértetek az alábbiakkal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetértetek az alábbiakkal?

Figyelt kérdés

Egy magányos hapsi panaszos kérdésére ez a válasz érkezett ( és érdekelne a véleméányetek):

Megsúgom ,hogy a kapcsolatok nagy része,merem állítani 80%-a "ez van ezt kell szeretni" kapcsolat. Persze aki ebben van az soha be nem vallaná másnak,(magának se) csak néha leül magában otthon és sóhajtozik csendben..

Mert lottó 5ös szintű mázli kell ahhoz ,hogy két ember igazán tetszen egymásnak mindenben,igazi testi lelki társak legyenek és térben időben életkorban és szingliségükben is találkozzanak. Ez annyira sok tényező együtt állását igényli , hogy már csak matematikailag is nagyon kicsi az esély az úgymond "tökéletesre" meg kell elégedni a kicsit jóval,a nem annyira rosszal, vagy beállni a magányos farkas üzemmódra.

2018. máj. 15. 21:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

De ez bazinagy ellentmondás. Hogy láthatod tökéletesnek, mikor tudod, hogy nem az? Ez mi? "Tökéletes vagy kedvesem, igaz tudom, hogy nem, mert baromi ronda vagy, szegény meg alacsony is".

" Ha beleszeretsz valakibe, és ha ez kölcsönös " - és ezt sajnos úgy nevezik, hogy mese.

2018. máj. 15. 22:56
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem mese, mert velem és több ismerősömmel is megtörtént. SZÁMOMRA tökéletes, mit nem lehet ezen érteni? Nincs olyan, hogy általánosan tökéletes valaki, mert ilyen ember nem létezik. Én tökéletesnek és egyedinek látom azt, hogy az egyik első foga kicsit ránőtt a másikra, ezt nagyon szexinek tartom benne. De tudom, hogy a köztudatban az van, hogy ez nem tökéletes.

Én gyengénlátó vagyok, a párom imád és nyilván örülne ha lenne lehetőségem műtétre, de azt mondta, hogy ő ettől engem még különlegesebbnek lát. Sok tolószékes, vagy végtag nélkül született embernek is van szerető párja, holott ők sem tökéletesek a közszemlélet szerint.

Ennyi tudatlan embert, Jézusom. Nem ártana néha kicsit szívvel is gondolkodni, nem csak "racionálisan".

2018. máj. 15. 23:03
 13/16 anonim ***** válasza:

Azért remélem nem vagy annyira naív, hogy megedd a tolószékesek párjainak dumáját. Ezen párok nem mások, mint alapból mindenki felett anyáskodó-atyáskodó emberek akik a mozgássértülben élik ki magukat. Ami elég nagy genyaság.

2018. máj. 15. 23:07
 14/16 anonim ***** válasza:
Erre inkább nem is reagálok. Neked biztos boldogan telnek a napjaid elméletek gyártásával és mások boldogságának megkérdőjelezésével. További szép megkeseredett életet!
2018. máj. 15. 23:11
 15/16 anonim ***** válasza:

Naív vagy, ha mindent bekajálsz kétely nélkül amit mondanak. Ideális szavazó vagy.

A bűnöző is csak azért mészárol le sokakat, mert a "szegény éhező gyerekeinek gyűjt"

A korrupció is csak becsületből van, és mindenki mindent a jóért tesz, röpködnek köröttük a kelta tündérmanók.

2018. máj. 15. 23:13
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki csak ész nélkül a párkapcsolatot hajszolja és megelégszik az első nővel/pasival, akivel úgy néz ki, hogy egy éjszakánál hosszabb ideig el tudják viselni egymást "jó lesz ez is, ha más nincs" (="ez van, ezt kell szeretni") alapon, az ne csodálkozzon, hogy semmi köze nincs a párjához. Ő választott igénytelenül, pedig nem lett volna kötelező összejönni vele (nem, akkor sem kötelező, ha más jelentkező nincs, egyedül maradni is egy opció).

Ha valaki igényes saját magára és a kapcsolataira, akkor ő nem fog olyan alapon összejönni valakivel, hogy éppen most nincs más, aki hajlandó lenne összejönni vele, ha amúgy nem szimpatikus neki az illető. Ha nem felel meg az elvárásainak minden téren (pl kedves, de ronda vagy jó munkahelye van, de egy tahó), akkor inkább marad egyedül, minthogy megalázza magát egy ilyen kapcsolattal.

2018. máj. 16. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!