Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kezdeményezzek beszélge...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdeményezzek beszélgetés pasikkal facebookon?

Figyelt kérdés
2018. máj. 15. 16:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
#10 nyilván egy lúzer nem fogja beismerni magának, hogy az.
2018. máj. 15. 16:51
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

#11: Várjámá', megmutatom a kérdést a barátnőmnek, akit én hívtam randira! :D

Nyilván, ha butaságot írtál, akkor nem fogod beismerni. Legalábbis, a logikád alapján. Nos, butaságot írtál?

2018. máj. 15. 16:53
 13/17 anonim ***** válasza:
#12 Most konkrétan miért vetted magadra a válaszomat? Ha rád nem vonatkozik, hagyd figyelmen kívül.
2018. máj. 15. 16:58
 14/17 anonim ***** válasza:
Amúgy kizárt dolog, hogy neked barátnőd van, akkor nem gyakorin osztanád folyton, mint egy sértett kislány, hogy a nőknek kéne kezdeményezni :D Ha tényleg van barátnőd, nem értem, miért foglalkoznál ennyire ezzel.
2018. máj. 15. 17:00
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

#13: Azért vettem magamra, mert úgy írtad le a dolgot a férfiakról, mintha egy általános igazság lenne. De nem, nem az.

A válaszod senkire sem vonatkozik. Nem attól lesz egy férfi/nő valamirevaló, hogy gáznak tartja e, ha ráírnak.

Elárulnád, hogy hol osztottam olyat, hogy a nőknek KELL kezdeményezni? :D Ha a %-om alapján nézelődsz az oldalon, akkor a válaszaimnál azt láthatod, hogy férfi és nő egyaránt kezdeményezhet.

Az előző kérdésemre képtelen voltál válaszolni, erre most újra próbálkozol valami mással. Nem, az sem logikus, hogyha itt lógok épp, akkor nincs barátnőm. Szerinted, az oldal felhasználói közül senkinek sincs barátnője/barátja? :D Ugyan már. Gondolkozhatnál is néha.

2018. máj. 15. 17:04
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

ez mondjuk nekem sincs meg, hogy mi az ünnepelendő egy férfi kezdeményezésében...

most attól olyan nagy szám leszel, hogy megkérdezed, hogy van-e barátja?

ez olyan mint köszönni...ha már találkoztunk kit és hol, hogy ki teszi az első lépést? mi az, hogy rontja az esélyeket?

gondolom a kérdező sem azt írná, hogy "este nálam..hozz gumit"

és most leírhatnám, hogy 19 v 21 L aztán nem vitázna senki csak nyomkodná a zöldet :D..... édesek vagytok itt sokan...

25f

2018. máj. 15. 18:32
 17/17 anonim ***** válasza:
Rajtam gyakorolhatsz :)
2018. máj. 16. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!