Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok vmilyen tanácsot adni, hogy milyen indokkal kezdeményezzek beszélgetést?
Attól függ ismeritek-e egymást valamennyire.
De mondjuk ha fiatalabb vagy, az nem valami nyerő dolog...
Na mi történt azóta ? ment a dolog?:)
Azér pár tanács:Pl:Irsz neki valamit mintha másnak irnál , és utána azt mondod ,hogy jajj bocsi véletlen volt és aztán ebből kezdemányezel beszélgetést.
Vagy:
Irkálsz neki minden hülyesége , lemondod stb.
Másnap bocsánatot kérsz tőle és azt mondod ,hogy elfelejtetél kijelentkezni és a tesod szórakozott..
Vagy:
Csak nyugodtan ráirsz igy /itt a példa/ :
Te:Szia.
Lany : szia.
Te : mizujs ? tudod ki vagyok? /ha tudja a lány akkor innentől kezdeményezhetsz beszélgetést , ha nem tudja akkor elmondod , vagy esetleg el is hivhatod valahova ,hogy megtudja..
stb..Rengeteg chat-es csajozás van.Nekm multkor a hver mondod pár tanácsot , ezek voltak.Pár szavat irok ,hogy erről beszélget a csajal :
Barátok közt,foci .. többire nem emlékszek :D akkivel a focirol beszélt annak megfigyelte előtte az adatlapját és tudta ,hogy Reál imádóó a csaj.
Persze ezek chaten egy kis köritésel mind jobban hangzanak :D .
Ja és még egy hasznos : Adj egy becenevet a csajnak..engem egyszer leakkart rázni egy csaj chaten..először beszéltem vele..látam ,hogy jo csaj ezért jelöltem be.Már leirta ,hogy szijaa meg minden.Erre én :szia te nokedlifejű :D bevált uténa még 2orát irogatam a csajal :D
+ még egy jo tanács : Mindig figyelned kell ,hogy csajt érdekli-e az a téma és nem-e untatsa.Jó előre jelzés ha késöbb majd a csaj is rád ir néha-néha igy tudod ,hogy érdekli a dumád..:)
Remélem elovasod ezt amit irtam mert vagy 10perc volt mire leirtam :D
SOK SZERENCSÉT! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!