Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elvárás az a férfiaknál hogy a nő legyen humoros, legyen humora?
Figyelt kérdés
2018. máj. 15. 16:04
11/15 anonim válasza:
Számomra fontos. És az is, hogy pozitív és vidám legyen.
12/15 anonim válasza:
Nagyon is. Szeretem ha egy nőnek van humora, meg veszi a lapot. Nekem szimpatikus ha pl szeret csipkelődni, ugratni.
30f
13/15 anonim válasza:
Nagyon fontos. Általában a humor az, amivel mindenki „megvehető”. Fontos, hogy értse a viccet, és még rá tudjon dobni egy lapáttal 😃
Feloldja a gáglásokat, közelebb visz, a társalgás legjobb építőelemei
14/15 anonim válasza:
Én azt vettem észre, hogy inkább azt szeretik, ha az ő poénjaikon nevetsz. Ha te vagy humoros nőként, esetleg még ironikus is, az nem tetszik nekik, bárki bármit is mond. Nőiség képükbe ez nem fér bele. Mondjuk én pont lszarom, párom már megszokta a hülye vicceimet, de ha most randiznék valakivel tuti hagynám őt sziporkázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!