Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért gondolja itt sok férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja itt sok férfi hogy a nőknek könnyebb párt találni amikor sose ismerkedett nőként és csak kívülről szemléli a dolgokat, így abszolút nem lát bele a helyzetbe?

Figyelt kérdés
2018. máj. 15. 06:53
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%

"Férfiként ugyanezt kell csinálnod csak század akkora elemszámból."

Miert is? Talan 100x annyi ferfi van? 😂

2018. máj. 15. 10:44
 22/26 anonim ***** válasza:

"Miert is? Talan 100x annyi ferfi van? 😂"

Azokon a helyeken, ahova az emberek kimondottan ismerkedni mennek, igen. Jó, nem százszor, de sokkal többen.

2018. máj. 15. 10:47
 23/26 anonim ***** válasza:
83%

Mert az a nő aki valóban kapcsolatot akar találni az talál.

Én is van, hogy próbálkozom nőknél, gyakran jól is mennek a dolgok ám nem szoktam nagyon húzni az időt, 2-3 nap beszélgetés után (ha neten ismerkedünk) már személyes találkozó felé terelem a szót vagy konkrétan randira hívom. És itt most nem kikent cicababákra kell gondolni, sem nemzetközi utakon ügyeket intéző üzletasszonyra.

Ilyenkor pedig főleg csak kifogások jönnek vagy érdektelen válasz mint páldául "akkor nem jó mert dolgozom". Oké, senki nem érhet rá mindig, de nem folytatja a mondatot azzal, hogy "de ekkor meg ekkor ráérek, neked nem jó úgy?" vagy valami, csak közli, hogy mikor miért nem jó neki semmi.

De van, hogy le is van fixálva a dolog, randi előtt 3-4 órával meg úgy eltűnik mint a kámfor. Semmi válasz, semmi reakció. Majd 3 nap után ír, hogy "szia, mizu?".

Tehát azért gondolom így mert a magam példájából indulok ki. Pedig nem vagyok sem alkoholista, sem link, sem agresszív nőverő, nem a barátnőmet akarnám csalni vele, egyedül is élek, hozzá tudok szólni sok mindenhez, de így sem jó. Ezzel szemben naponta 10 kérdést látok itt nőket panaszkodni, hogy a pasija gyakran részegen jön haza a kocsmából majd lekever neki is párat, de amúgy szereti...

Na így valóban nehéz az ismerkedés. Csakhogy nem rajtam mint férfin múlik a dolog, nem én bújok mindig kifogások mögé és nem miattam nem akar haladni semmi.

Tehát, ha egy nő párt akar találni akkor felemeli a fenekét, elmegy randizni, megnézi ki fia borja a másik illető és meglátja mi sül ki a dologból. Ám, ha még erre is lusta úgy valóban nem fog kopogtatni az izgalmas, csúcskategóriás szőke herceg az ajtón.

2018. máj. 15. 11:53
 24/26 anonim ***** válasza:
91%

16-os teljesen jól összefoglalta a lényeget.

Amúgy nem,nem könnyebb,mert kapsz egy csomó idiótától levelet,és bocsánat,ha más dolgom is van mint a "szia dugunk?,szia mizu?levelekre megválaszolásával tölteni az időmet.Aztán már 2 nap múlva jön is az anyázás(hogy mi van megnémultál,hülye pitsa?).A másik aki meg rögtön találkozni akar 2 mondat után,mert ne húzzuk feleslegesen egymás idejét.Persze én ezt is értem valahol,de ha mindenkivel találkoznék már rég koffeinmérgezést kaptam volna a sok kávézgatástól.Arról már nem is szólva,hogy nekem meg arra nincs időm,hogy kb minden másnap munka után egy kávé/tea/süti akármi mellett üljek egy jó eséllyel unalmas randin.De ilyenkor meg megint szemét vagyok és fenn hordom az orro.Szóval lehet a nőknek többen írnak,de sokkal több bántást meg bunkóságot kell elviselni. A férfiaknak meg max. nem válaszolnak.Ráadásul rosszabul tűrik szerintem a pasik a visszautasítást,én egyáltalán nem akadok ki,ha valaki(akár egy élő randi után)azt mondja,hogy bocs szerintem nem egymást keressük.Ha én mondom ezt egy pasinak meg jön a k.rvázás,szitkozódás.

2018. máj. 15. 12:51
 25/26 anonim ***** válasza:
Nem kell párt keresni, és nincs gond.
2018. máj. 15. 17:21
 26/26 anonim ***** válasza:
Egy férfi, hacsak nem hiper-szuper-extra jóképű, minimum 10-20 nőnél kell, hogy próbálkozzon, mire talál egyet, aki hajlandó egyáltalán szóba állni vele. Ha egy átlagos külsejű nő veszi a fáradságot és kezdeményez, 10 férfi közül legalább 7-8-at érdekelni fog, nem is beszélve arról, hogy minden nőnek akad több olyan férfi is a környezetében, akinek csak csettintenie kellene, hogy összejöjjön vele. Ezután jön persze mindkét nemnek az, hogy belsőre mennyire megfelelő az illető, és mennyire működik vele a kapcsolat, de az első lépés sokkal könnyebb a nőknek.
2018. máj. 15. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!