Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja itt sok férfi hogy a nőknek könnyebb párt találni amikor sose ismerkedett nőként és csak kívülről szemléli a dolgokat, így abszolút nem lát bele a helyzetbe?
Figyelj, kevés a normális ember mindkét nemnél. Mondjuk a férfiak és nők 1%-a normális - ez csak példa, de kétlem, hogy nagyságrendbeli különbség lenne a nemek között az arányban. Viszont ha egy nőnek írnak egy hét slatt 120-an, abból szinte biztosan lesz egy-két normális férfi. Ellenben ha egy hét alatt 1-2 nővel tudsz beszélgetni, akkor sokkal rosszabbak az esélyeid.
De tudom, most le leszek pontozva, mert ezen az oldalon egyeseknek nagyon fáj az igazság.
"Egy nőnek nem szükségesek a pártaláláshoz a következők: önbizalom, bátorság, rafinéria, kurázsi, magabiztosság, kezdeményezőkészség, jó beszélőke, lelki egyensúly, sőt, az sem baj, ha nincs munkája és a szüleivel lakik."
Ezek a tulajdonságok nincsen meg nekem meg férfiként és mindig volt barátnőm, rengeteget erős irányító típus nő van aki szereti az ilyen pasikat, szóval ez kamu amit írtál
#13 gondolom társkeresőre gondolsz. Itt is bele lehetne gondolni a másik nem helyzetébe. Te írsz olyanoknak, akik képek, bemutatkozás alapján megfognak (már ha nem minden nőnek küldesz copy-paste sablonüzenetet végső elkeseredés gyanánt). Ergo megválogatod, kit tartasz potenciális jelöltnek.
A nők ezzel szemben: a 120 üzenet fele farokkép, negyede "cső dugunk?" féle udvarlás. Marad egy negyed, aminek jó része vagy messze lakik, vagy szeretőt keres, vagy el sem olvassa a bemutatkozást és egy bemásolt sablonlevelet ír. Mondjuk maradjon 15 férfi, akinek jó a helyesírása és elolvasta a bemutatkozást. Közel sem biztos, hogy mindegyikkel összejön a randi, és jó, ha egy férfival ezek közül passzolnak a személyiségek és a távoli jövőkép (család, esetleg külföldi meló, stb). Persze mind a 120 levélre válaszolni kell, mert ha nem, elküldenek az anyádba. De ha nemmel válaszolsz, akkor is kaphatsz ilyen üzeneteket vagy könyörgéseket.
Ezért is gondolom azt, hogy az ismertségi körből a legyegyszerűbb ismerkedni. Az ismerőseim többsége semleges környezetben találkozott, volt idejük megismerni egymást és az alapján jöttek össze. Csak egy tinderes párról tudok.
Alkalmi kapcsolatot könnyebben talál. Komoly kapcsolatot pedig nehezebben talál, mint egy férfi.
Ennyi az egész.
#16: A nők is írhatnak a férfiaknak, ez sehol nincs kizárva. Egyszerűen nem szoktak, mert többnyire kapnak így is elég levelet. De senki nem tiltja meg nekik, hogy ők is ugyanúgy válogassanak.
Rendben, marad 15 férfi a 120-ból. Viszont nincs okunk feltételezni, hogy a nők között jobb lenne az arány; csak amíg eljutsz addig a 15 nőig -- akikkel szintén nincs biztosítva, hogy randi is lesz a dologból --, addig megőszülsz.
Nem értem, hogy miért ilyen nehéz beismerni azt, hogy ebben speciel a nőknek könnyebb, mint a férfiaknak. Természetesen a fiatal nőkről beszélek, el tudom képzelni, hogy 40 felett már más szabályok érvényesülnek, nem tudom. Úgy tűnik, ez egy nagyon érzékeny pont egyeseknek itt. Viszont elég lenne egy kis objektivitás.
És tény, hogy a legtöbb ember interneten ismerkedik. Nekem pl. nincs lehetőségem másra, de a társkeresőkről lemondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!