Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek nem diplomás, vékony,170 vagy az alatti magasságú átlagos arcú pasit, akinek átlagos barátnője van?
Értem, tehát akkor a saját tapasztalataink mind irrelevánsak, mert te nem látsz ilyeneket? Mi viszont a kérdezőnek válaszoltunk, igen, ismerünk ilyeneket.
A tesóm 170 magas, átlagos pasi, igaz van diplomája, de teológia. A felesége gyönyörű és magasabb is. Az én volt férjem 165 cm magas, igaz, ő izmos, de nem edzőtermi, hanem szakmunkásként természetesen erős. Én átlagos nő vagyok.
#11: Nem irreleváns, csak furcsa. Általában 3 kategória van: Aki leírja, hogy soha nem látott ilyet és tagadja ennek a létezését. Ők furcsák, mert lehet ilyet látni. Vannak azok, akik leírják, hogy létezik ilyen, de nem túl gyakori. Ebben nincs semmi furcsa, mert egyik szélsőséget sem hozták. És vannak azok, akik nagy mellénnyel jönnek egy csomó példával és azt állítják, hogy gyakori. Na, ez ismét csak egy szélsőség, ami furcsa.
Ha kimegyek az utcára, akkor nem látom a két szélsőséget. Az az ismerősöm sem, aki szerint gyakori. Miért nem?
Szerintem senki nem állította, hogy gyakori.
Én viszont csak a saját ismerősi köröm hoztam fel ahol, 2 egyénnek nincs párkapcsolat (bár őkk diplomások is így még ők is kizárhatók). Bevallom nem nézegettem ki milyen manusszal az oldalán tiped kézen fogva az utcán velem szembe, oszan szinten másgol járok sokszor.
De tény egy alacsony férfi ismerősöm sincs diploma nélkül feleség/barátnő nélkül. Vagy nekem vannak életrevaló ismerőseim. Vagy elcsúszott a tér-idő kontinum.
"Szerintem senki nem állította, hogy gyakori."
"De tény egy alacsony férfi ismerősöm sincs diploma nélkül feleség/barátnő nélkül."
Igen, sőt, gyerekük is született már :)
Nagybátyám is 164 centis, egyszerű színpadmester a színházban, unokabátyám is 165 centi körül lehet (nálam alacsonyabb), szerintem nincs 55 kiló, ő díszletező, mégis vannak barátnőik.
Az én párom is 166 centi, nem kőgazdag, autónk sincs, mégis vele vagyok már 2 éve.
29n (169 centi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!