Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok megszóljak a társkeresőn félmeztelenül pózolos pasikat. A fiúk is megszólják a bikinis csajokat?
Attól függ, ha tonnadonna akkor hát ja elég béna, ha viszont jó alakja van, akkor nyilván nem marad el a siker.
Mondjuk a lányoknál is van akinek szerintem bejönnek a félmeztelenül pózoló pasik.
Itt: igen.
A valóságba: be kell ruházni egy masszív nyálelszívóra.
Igen, én például egy olyan nőre nem írok rá aki bikinis képeken pózol... mégha a többi képen tetszik is.
Miért? Mert nem a testéért fogok egy nőt megszeretni. Illetve ez a felfogásáról is elmond egy két dolgot. Aki a testével akarja felkelteni mások vonzalmát, azzal nem egymást keressük. De azt is mondhatnám aki a testével próbál figyelmet felkelteni az ne csodálkozzon ha csak a testét fogják szeretni.
En meg komoly kapcsolatnal is elvarom,h kuldjon meztelen /erosen hianyos oltozetu kepeket a kezdeti levelezeskor.
En nem szolom meg a felmeztelen pozolos kepeket.
36/N
a lányoknak nagyon is bejönnek a félmeztelenül pózolós képek.
mert ők is szépek jó testűek még.
a nőknek nem jön már be,mert az ugrik be róla nekik,hogy ez a jó testű pali biztos elvárná,hogy én is edzek,meg figyeljek a kajálásomra,ami eleve kizárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!