Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ti kérnétek vagy kaptatok csajozási tanácsot az apátoktól?

Figyelt kérdés

Volt olyan hogy az apátokkal az ismerkedésről beszélgettetek vagy ti kértetek tanácsot,hogy az ő idejében hogyan is működtek ezek a dolgok?

Egy apa-fia kapcsolatban elő szokott jönni a csajozás téma?

Apátok megkérdezte valaha tőletek hogy van-e barátnőtök vagy szoktatok-e csajozni?

Szerintetek hasznos lett volna,hogy az apátok felvilágosít titeket és a saját tapasztalatát átadja nektek?

Neki már van ebben tapasztalata,te vagy rá a példa,hisz a világra jöttél. :D

2018. máj. 11. 21:46
 1/10 anonim ***** válasza:

Szoktunk róla beszélgetni, megszokta kérdezni, hogy mi a helyzet és szokott véleményt is mondani az aktuális lányról.

A tapasztalata is megvan. Anyám megcsalta és elhagyta, aztán az egész házat elakarta perelni a feje fölül! :D

2018. máj. 11. 21:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy nagy szerelmem bemutattam nagyszüleimnek is,akik hobbi földművesek. Volt lánnyal egy mosoly szünet. Nagyapám 80évesen rájött kb mi a helyzet. Akkor éreztem hiába a 58év köztünk a lényeg ugyanaz csajozásban csak a körítés változik. Ja :"Fiam jegyezd meg asszonynak nőnek (ezt minimális hìm sovinizmussal hangsúlyozta)sosem rimánkodunk(könyörgünk). "

Apa nos...nem állìtom hogy sose semmit,de lényegeset nem mondott.

2018. máj. 11. 21:51
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én annyi tanácsot kaptam hogy 30 éves korom előtt meg ne házasodjak.
2018. máj. 11. 22:10
 4/10 anonim ***** válasza:
Én kértem volna, ha lett volna kitől.
2018. máj. 11. 22:10
 5/10 anonim ***** válasza:
Először is férfi vagyok személy szerint. Az én apám nem volt ilyesfajta, szerencsére nem is volt rá szükségem, bár nem is hiszem, hogy tudott volna valaha is érdembeli tanácsot adni, de annak idején nyilván örültem volna bármiféle ilyesfajta kezdeményezésnek részéről. Hát de minden szülőnek megvannak a hibái.
2018. máj. 11. 22:19
 6/10 anonim ***** válasza:
Èn annyit beszèlgtek erről a gyerekeimmel, amennyit igényelnek. Ahogy nőnek egyre kevesebbet, esküvője ôta a lányommal épp semennyit. Wz így van jól, de nem tabu ezurán sem
2018. máj. 11. 22:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem kérnék tanácsot senkitől, főleg nem az apámtól.
2018. máj. 11. 23:01
 8/10 anonim ***** válasza:
A baratom tapasztalatat tudom elmeselni. Gyerek es kamaszkoraban kapott utravalot az apjatol, felnottkent mar nem. O azt allitja h nagyon hasznos volt, sok mindenben legalabb utolag igazat adott neki. Az meg a megfigyelese, hogy az apa nelkul felnott vagy az apjukkal nem jo kapcsolatot apolo baratai valahogy nem ertik a noket.
2018. máj. 12. 11:24
 9/10 anonim ***** válasza:
#8: a nőket sokan nem értik... gyakran ők maguk sem :D
2018. máj. 12. 12:27
 10/10 anonim ***** válasza:
#9 Ez mar csak ilyen. :D
2018. máj. 12. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!